torstai 5. huhtikuuta 2018

Hiusharja, joka hoitaa hiuksia

Olen aiemmin kirjoitellut vastaavasta, Macadamia-merkkisen hiustenhoitosarjan kammasta, jonka hartsipohjaan on imeytetty macadamiaöljyä, joka kammatessa päätyy pikkuhiljaa hiuksiin.

Tällainen "Ikemoto-harja" (nimi kuuluisan valmistajansa mukaan, Ikemoton cushion-harjoja, kuten tämä, pidetään Japanissa markkinoiden parhaina) kuuluu olennaisena osana naisten hiustenhoitoon Japanissa. Sihen on imeytetty cameliaöljyä, ja sitä käytetään ennen ja jälkeen hiustenpesun, sillä öljy irrottaa hiuksista likaa ja taas palauttaa hiusten kiillon ja selvittää ne shampoopesun ja hoitoaineen jälkeen.Harjan jokaisessa harjaksessa on mikrokapseleita, joissa on noin 50 000 koloa, joissa on cameliaöljyä. Näistä koloista öljy leviää hiuksiin vähitellen.

Kuva valmistajan nettivuilta.
Talvisin tällainen harja on todella tarpeellinen ainakin pitkille ja helposti sähköistyville hiuksille. Se toimii nimittäin antistaattisesti.

Harja ei koskaan luovuta öljyä liikaa, eikä tee hiuksista rasvaisia.

Jos kiinnostuit, niin myyjiä löytyy mm. eBaysta ja Amazonista edullisimien hintojen ollessa postimaksuineen alta kympin.

2 kommenttia:

 1. Enpä ollu kuullutkaan tommosesta hiusharjasta. Jännää, mitä kaikkia sitä keksitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut noita monia, varsinkin siiitä Macadamian kammasta oon tykännyt, on harvapiikkinen ja sillä saa hyvin tukan selvitettyä.

   Tämmöinen harja on varsin hyvä varsinkin pörröisyyteen taipuvaisella tukalla, mikseipä kaikilla hiuslaaduilla.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!