torstai 8. marraskuuta 2018

Apuväline hajuvesien ostamiseen netistä

Eilisestä postauksesta puuttui apuväline hajuvesien ostamiseen. Vaikka luulisi, ettei niitä ole hyvä ostaa sokkona, Fragrantican avulla sekin yleensä onnistuu hyvin, varsinkin, jos on tiedossa yksikin saajan/ostajan lempituoksuista.


Tässä on otettu esimerkiksi Lidlin Suddenly Madame Glamour, josta olen aikaisemmin blogissa kirjoitellutkin. Tuoksua pidetään Chanelin Coco Mademoisellen dupena.


Vasemmalla näemme kolumnin, jossa on tuoksuja, jotka miellyttävät juuri tästä tuoksusta pitävää. Siellähän se Chanelinkin tuoksu on mukana.

Jos nyt leikitään, että haluan löytää hajuvesilahjan tästä Lidlin tuoksusta pitävälle, niin valitsen jonkun noista vasemman kolumnin kärkipään tuotteista, ja haen sen Fragranticasta. Tässä Chopardin Casmir.


Kuvassa olevan pullon alla tulee lista paikoista, mistä sitä saa, ja hinnat (sivuhuomautus: taannoin kehuin tätä ostopaikkaa). Todella kätevää, varsinkin, jos haet jotakin harvinaisempaa tuoksua.

Kun kelaat näkymää alemmaksi, siellä on mm. tarkemmat tuoksunuotit (pääasialliset tuoksunuotit ovat ylempänä oikealle yläviistoon pullon kuvasta) ja yleensä myös jotakin tuoksun luojasta, julkaisuvuodesta ja historiasta.


Voit myös kirjautua saitille ja tehdä omia muistiinpanoja, osallistua keskusteluun ja profiiliisi liittyen ilmoittaa, mikä tuoksu sinulla on kulloinkin käytössä. Ihan kuten minun tuoksuni tällä hetkellä näkyy heikosti tuolla ylimmän kuvan vaaleanvihreällä alueella.

Fragranticassa on runsaasti tietoa mm. tuoksunuoteista (ja niiden lajittelusta), uutisia ja paljon muuta.

Onko Fragrantica sinulle ennestään tuttu?

6 kommenttia:

  1. Sun hajuvesihylly ei taida olla päivitetty? Siis jos oikeaa profiilia katsoin. ?Fragrantica on ihana ja mullakin on siellä profiili.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin, että mulla on itse asiassa siellä kaksi profiilia, enkä oikein nyt tiedä, kumpaa päivittäisin. Pitääpä vilkaista.

      Poista
    2. Aa, no selittääkin asian:)

      Poista
  2. Sitä mä vaan,kun ajattelin sulla olevan enemmän hajuvesiä Tai sitten et vaan ole niin paha hamsteri ;)

    VastaaPoista
  3. aah, kiitoksia :) Tämä oli myös mainio postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika hyvä, testattu! Samaten kuin Temptalia, joka mainittiin edellisessä postauksessa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!