maanantai 10. huhtikuuta 2023

2 x Juice Beauty

Juice Beauty Green Apple Peel - kuorintanaamiota on niin paljon kehuttu, että pakkohan se oli kokeilla, varsinkin, kun erässä suomalaisessa kosmetiikkanettikaupassa brändin tuotteet olivat -40% alennuksella.


Kyseessä on geelimäinen, 10 minuuttia pari kertaa viikossa käytettävä kuorintanaamio, jossa on siis mm. omena- ja sitruunamehua, aaloeta, glykoli- ja maitohappoa, E-vitamiinia ja antioksidanttista rypäleensiemenuutetta sekä glyseriiniä ja A-, C- ja E-vitamiinia. 


Lyhyt vaikutusaika on plussaa, ja kyllähän tämä toimii. Se kihelmöi lievästi iholla ja parin ekan käyttökerran jälkeen iho tosiaan hiukan hilseili ja jouduin käyttämään apteekin paksumpaa perusvoidetta rauhoittamaan tilannetta. Iho muuten punoittaa aika tavalla käytön jälkeen, vaikka minä en itseäni kovin herkkäihoiseksi luokittelisikaan.

Samalla ostosreissulla koriin sujahti täytteeksi saman merkin Phyto-Pigments Illuminating Primer, eli meikinpohjustaja. 


Olen pitänyt tämän brändin seerumimeikkivoiteesta, joten arvelin, että tässä olisi sille oivallinen pari, ja kyllähän tässä jotain valoa heijastavia hiukkasia on, mutta...



Pullosta on nyt noin kolmasosa käytetty, enkä ymmärrä, miksi esimerkiksi peitevoiteet rullailevat tämän päällä aika reippaasti. Välillä tuntuu, ettei tämä levitykään oikein tasaisesti, vaan pakkautuu esim. kuivempiin ihon kohtiin.

Tuote on samalla seerumi, ja se sisältää runsaasti mm. kasviperäisiä antioksidantteja, glyseriiniä ja kookosta ja C- sekä E-vitamiineja. 

Siinä ei ole silikoneja, mutta kun sitä levittää kasvoille, voisin ihan kuvitella sen olevan suurinpiirtein pelkkää silikonia. Johtuu varmaan sen sisältämistä kookosalkaaneista, jotka käyttäytyvät hiukan kuin silikonit.

Todella omituinen tuote. Täytyy vielä varmaan sitkeästi jatkaa kokeilua, vaikka ärsyttääkin korjailla ja työstää päälle levitettäviä meikkituotteita, jotka pahimmassa tapauksessa pakenevat päivän mittaan kasvoilta jonnekin.

Sävy on muuten 01 Luminous. Ainakaan suomalaisista nettikaupoista en löytänyt muita, kuin tämän yhden sävyn. Voidetta voi käyttää myös korostustuotteena.

2 kommenttia:

  1. Kuorintanaamio kuulostaa hyvältä, primer taas ei niinkään, jos sen käyttö on noinkin ongelmallista. Oon itse käyttänyt Juice Beautylta yhden kasvovoiteen ja sy-voiteen, joista molemmista pidin kovasti! Kiva kun kerroit näistä tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuorinta on muuten hyvä! Kävin kasvohoidossa ennen paluuta tänne Saksaan, ja kosmetologi kyseli, että mitä olen muuttanut hoitorutiineissani, koska ihoni oli niin hyvä. En kyllä keksi mitään muuta syytä siihen kuin tuon kuorinnan!

      Primeri on kyllä omituinen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!