maanantai 24. huhtikuuta 2023

Täytyy kehua tätä

Mahtaako tässä olla paras kokeilemani CC-voide? Tuntuu hiukan siltä, ja tätä ovat kyllä kehuneet monet muutkin kuin minä.


Kuvassa näkyy pieni kämmi, laskin Baselissa ollessani korkin jonnekin, eikä sitä ole sen jälkeen näkynyt, mutta tuubi on jo miltei tyhjäksi käytetty, eli se tuskin ehtii kuivahtaa kovin pahasti ilman korkkia.

Tämä CC-voide on siis Erborian High Definition Radiance Face Cream, jossa on mm. glyseriiniä, rohtosammakonputkea ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa,  häivyttää ihon pikkuvirheitä ja sisältää auringonsuojan (SPF 25).



Tämä kyllä sulautuu ihoon aivan loistavasti, vaikka se ensin näyttääkin ihan valkoiselta. Kerrostettavuuskin on hyvä, joskin voide mielestäni peittää yhdelläkin kerroksella aika lailla. Iholla voide näyttää todella luonnolliselta.

Sävyni on vaalein, eli CLAIR, ja tuotteesta on saatavilla kaksi tummempaakin sävyä. 

Ostopaikasta riippuen 15 ml:n tuubin (isompiakin löytyy) hinta heiluu parinkympin molemmin puolin.

Vahva suositus!

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, tämä on erinomainen CC-voide. Ja on kyllä suosikkini kaikista kokeilemistani CC-voiteista. Kuuluu vakiotuotteena meikkikokoelmaani ja varmasti nyt kesää kohden pääsee taas enemmän käyttöön:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvä, ja se ihan kuin "sulaa" ihoon kiinni, eikä iho näytä meikatulta, vaan luonnolliselta.

      Poista
  2. Kiitos tästä vinkistä! Aivan loistava tuote, tasoittaa ihon sävyä ja peittääkin mukavasti. Iho tosiaan näyttää hehkuvalta.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!