perjantai 7. huhtikuuta 2023

Ihan parhautta

Paljon tulee osteltua turhaakin, mutta aika usein tutkin tarkkaan, mitä aion ostaa. En tosin kiellä, etteikö sitten kuitenkin heräteostoksiakin olisi tullut tehtyä. ja tulee tehtyä varmaan edelleenkin samaan malliin. Tässä kuitenkin muutama ihan ässä. Money well spent, sanoisin.

Nyt kun vihdoin ja viimein alan tajuta (linkki postaukseen), että helmiäisenkiiltävä highlighter ei vaan näytä naamassani hyvältä, niin tämä MACin kasvojenmuotoilupaletti on noussut ihan ykköstuotteeksi. Se sisältää juuri oikeat sävyt, ja näkyy olevan myös riittoisaa. Korostustuotteen EI TARVITSE sisältää mitään kiiltävää!


Sori paletin nuhjuinen ulkomuoto, mutta se on ihan päivittäisessä käytössä. Tällaiset matat korostussävyt muuten näyttävät iholla ihan loistavilta, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!


Toinen ylläritykästyminen koskee iHerbistä hankkimaani, muutaman euron e.l.f.-merkkistä Bite-Size Face Duo -poskipunasettiä. Näitä on useampi kuin yksi sävy, ja tämä on nimeltään Watermelon. Uskomattoman kätevä pikkuduo, jossa on helmiäinen korostussävy ja matta poskipuna. Kuten huomaatte, tuota korostussävyä en ole käyttänyt, koska tuollaiset jätän parikymppisille. Plussaa siitä, että tämä on kompaktin kokoinen.

Ylläolevassa kuvassa oleva Perfect Touch - kynsilakka on ostettu joskus Baselin Import Parfumeriesta Baselin SBB:n rautatieasemalta. 


Lakka alkaa siis olla aika iäkäs ja se on jo pahasti paksuuntunut. Sävy on kuitenkin aivan ihana, tuollainen kylmä kupari! Varmaankin pitää etsiä apteekista pelkkää asetonia ja yrittää laimentaa sitä, sillä tästä lakasta en halua luopua, enkä ole vastaavaa löytänyt. Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kuva ei ihan toista sävyä kunnolla, muokkaamallakaan 😕.

Viimeisin ihastus on Sisleyn Stylo Lumière, eli kirkastava (silmänalus)peitevoide. Aivan loistava löytö! Laitan siitä erillisen postauksen.

*****
Minä olen ollut monta viikkoa ihan sikamaisen väsynyt (onpa tämäkin ilmaisu...ymmärrätte varmaan kuitenkin, että tilanne ei ole ihan pikkujuttu).    

Tämä näkyy varmaan täällä bloginkin puolella, valitettavasti. Jopa pomoni huomautti asiasta, ja ihan aiheesta, olen tosiaan ollut ihan "veto poissa", "tiltti".

Hematologin mukaan verikokeiden perusteella on "kaikki kunnossa", edes hemoglobiiniarvossa (kaipa sen sentään ottivat, kun en saanut mitään tietoa koko labrasetistä, vaikka pyysin). En siis tosiaankaan edes tiedä, mitä kokeita on otettu, enkä näköjään saa itse nähdäkseni tuloksia, GRRRR! 

Epäilen itse edelleen elimistön rautavarastojen hupenemista, siihen vaivaanhan sain joulukuussa rautainfuusion. Pitää ottaa asia puheeksi hematologin kanssa, kunhan palaan Saksaan, koska eihän tämä ole mikään normaalitila.

Tämä juttu nyt ei kuulunut näihin "parhauksiin", mutta kuitenkin. Rauhallista pääsiäistä, tai Frohe Ostern, näin saksalaisittain!

6 kommenttia:

  1. Tsempit väsymyksen kans! <3

    Ja hei, älä asetonilla ohenna kynsilakkaa, vaan ostaa purkki kynsilakanohentajaa, nail lacquer thinner kai enkuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voihan olla, että tässä vaan on ollut liian paljon kaikkea uuvuttavaa tapahtumaa viime kuukausina, mutta olisi se kiva tietääkin noista labrajutuista.

      Mistä tuollaista kynsilakan ohentajaa saa? Olen ihan kuutamolla... Tuo lakka on todella liki hopeanhohtoisella sävyllään minulle ainutlaatuinen, enkä tosiaan haluaisi luopua siitä.

      Poista
    2. Ainaki Suomessa saa niistä paikoista, missä on kynsilakkojaki myynnissä. Oletan, että muualla sama.

      Poista
  2. Mukavaa pääsiäisen aikaan, toivottavasti syypää on huvenneissa rautavarastoissa <3 Mulla on tuo MAC muotoilupaletti ja se on niiiiin hyvä!! Kat Von D:n aikaan ostin sen merkin matta muotoilupaletin Sephorasta ja se on kanssa hyvä. Tykkään kyllä kiiltävästä highlighterista mutta matta näyttää myös hyvältä, ja yhteenaikaan käytin paljon mattaisia korostuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen NIIN tykästynyt tähän palettiin! Varsinkin tuon Rare Beautyn kammottavasti kiiltelevän highlighter-pettymyksen jälkeen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!