torstai 27. huhtikuuta 2023

Jotakin sitten ostinkin Baselista

Kuten edellisessä postauksessani kerroin, shoppailumielessä reissu Baseliin oli aika huono, mutta Manorilta löytyi sentään jotakin kiinnostavaa ja minulle uutta.


Siellä oli Sephoran puolella kapea hylly Kenzon kosmetiikkaa. Hiukan on kuva huono, kun siellä oli hiukan tungosta, olihan lauantai.

Omistan kyllä Kenzon huiveja ja yhdet käsineet, mutta enpä ajatellut, että brändillä on kosmetiikkaakin. 





Tällaisia matkakokopussukoita oli kahta erilaista tarjolla. Valitsin tämän KenzoKi Youth Flow-setin, jossa oli Youth Preserve Toner, Youth Flow Serum ja Skin Renew Velvet Cream. Nämä kaikki ovat ihan miellyttäviä iholla, mutta tuoksuallergikoille täytyy kertoa, että ne ovat melko hajustettuja. Tuotteissa mainostetaan olevan pyhää lootusta, siitä ehkä tuoksukin?




Vähän "vakavampi" ostos oli sitten lyhyen yön yönaamio, KenzoKi Sacred Lotur Flower Water Extract Short Night Sleeping Mask. Lyhyitä öitähän tässä tosiaankin usein on.

Kylläpä oli paksua geeliä! Tosin kyllä se kosteuttikin, koska geeli sisältää ilmeisestikin (INCI:n mukaan) runsaasti glyseriiniä, hyaluronihappoa ja muita kosteuttavia aineksia. 

Vierastin aluksi vähän tuhtia koostumusta, mutta ilmeisimmin sen tarkoituskin oli jättää suojaava kalvo iholle. 

Tykkäsin tästä.

Kiinnostuitko näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!