sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Edullinen luomivärin pohjustaja

Hain kirjaville ja punoittaville luomilleni peittävää luomivärinpohjustajaa, jota voisi käyttää ilman luomiväriäkin. Valinta osui edulliseen Revolution Beautyn tuotteeseen, joka löytyi ihan vaan lähi-Prismasta. 
Revolution Beauty Ultimate Eye Base on tuhtia ja pigmenttistä.


Näitä löytyy kolmea eri sävyä, joista tämä Light on se vaalein. Kaupassa ei ollut testeriä, joten olin hiukan epäileväinen tuotteen pigmenttisyyden suhteen, mutta ihan turhaan, pigmenttiä tässä kyllä on.



Sävy on vaan turhan vaalea itselleni. Näytän ihan tarhapöllöltä, vaikka voidetta yrittäisi kuinka vähäisesti laittaa. Sanoisin, että siinä mielessä tämä on kyllä vieläpä todella riittoisaa, sillä nuppinaulanpään kokoinen nokare on jo ihan liikaa. 15 ml:n tuubi tulee kyllä kestämään kauan.

Mutta ihan kelpo pohjustusaine tämä kuitenkin on, ei keräänny luomivakoon.

*****
Nyt on ainakin Turun suunnalla ollut aurinkoinen viikonloppu, mutta hyi että on kylmää! Nuo lumikinokset ovat myös todella masentavia. Olisin ihan valmis jo palaamaan Saksaan näiden säiden takia, mutta paluulippu on vasta 11.4. Voi olla, että siirrän sen seuraavaan viikonloppuun, eli venytän matkaani muutamalla päivällä, mutta en sen enempää. 

Kuun loppupuolella olisi työmatka entiseen kotikaupunkiini Baseliin, ja se ilahduttaa minua suuresti!

2 kommenttia:

  1. Aachenissa on tänä aamuna -2°, mutta ei se narsisseja, onnenpensaita ja muita jo kukkivia pensaita haittaa. Magnolian avonaiset kukat saattavat olla paleltuneita. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin, ettei sielläkään ihan vielä kesä ole :D

      Kiitos, ja oikein mukavaa pääsiäistä sinullekin!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!