tiistai 25. huhtikuuta 2023

Kaikki kiva loppuu aikanaan

Oli kyllä kiva, pitkä viikonloppu entisessä kotikaupungissani. Tuli mieleen, että ilosta kirkuen voisin vaikka palata takaisin sinne. Mitä täältä Aachenista minulta puuttuu, voi listata nopeasti: lentokenttä, joki ja mikroaaltouuni.






Komeita ovat nuo tornit, Baselin maamerkit, eikö vaan?

****
Sain vältettyä suuremmat (kosmetiikka)ostokset. Ja sen ostoskadun suuren Douglasin. Mitä sitä turhaan sieltä raahaamaan, kun täällä saa postimyynnistä ihan samat tavarat, vaikka tokihan sen on kiva hypistellä kaikkea.

Kävin kuitenkin lauantaina Otto'silla, josta tekee ne halvimmat löydöt, mutta joko siellä on kaikenlaista, tai sitten ei juurikaan mitään. Nyt oli se moodi, ettei siellä ollut haluamaani silmänympärysvoidetta, joten en ostanut mitään ja lontustin Manorille (paikallinen "Stocka"), jonka Sephorasta sitten löytyikin jotakin vähän eksoottisempaa, siitä oma postauksensa.

Juna lähti SBB:n (Baselin Sveitsin ja Ranskan rautatieasema) asemesta Baselin Badischer Bahnhofilta (Baselin Saksan rautatieasema kaupungin toisella puolella). Halusin kuitenkin käydä SBB:llä sijaitsevassa Import Parfumeriessa, joka on toinen kosmetiikan halpisketju. SBB on Baselissa muutenkin ainoa paikka, jossa kaupat ovat auki sunnuntaisinkin.

Mutta - byääh! Se liike oli lopettettu ja paikalla oli jotakin muuta ja epäkiinnostavaa. Eli eikun numero 30 bussilla SBB:ltä Badischer Bahnhofille.


Yhteistyökuviot jatkuvat siellä Baselissa edelleen, joten enköhän pääse sinne toistekin, ja saa taas uuden tilaisuuden nähdä ystäviänikin. Nyt on postilaatikko tursunnut e-maileja niiltä, joita en syystä tai toisesta ehtinyt tavata, siirtyvät siis nämäkin treffit ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!