lauantai 13. elokuuta 2011

Lahjaideoita miehille

En usko, etta juuri kukaan nainen kieltaytyy koruista. Ovatko ne sitten saajalle mieluisia malleja, onkin toinen juttu. Ellei saajan paras ystavatar osaa auttaa, niin homma menee hankalaksi.

Kuitenkin, jos tyylin tietaa, voi jopa antaa lahjan saajan itse koota lahjansa. Tassa aiempana on jo esitelty Thomas Sabon ranneketju, ja toinen hyva on Pandora. Tassa kuvassa olen kokoamassa ruskeaan nahkarannekkeeseen vihreita ja hopeisia killuttimia:


Siina missa Thomas Sabon ranneketjussa on likipitaen koko elamani (killuttimilla kerrottuna), tahan kahvinruskeaan nahkarannekkeeseen halusin koota ruskeaan yhdistettavan lempivarini, eli tummanruskeaan yhdistettavan hernerokanvihrean. Lisabonus lahjan ostajalle on se, etta naihin rannekkeisiin voi loputtomasti ostaa lisaosia, eli vaimoke/tyttoystava voi toivoa tietynlaista ja koota sitten rannekkeen (tai kaulakorun) varastoistaan loytyvista palasista mieltymyksensa mukaan.

Sitten kun uusin sisustukseni, tuo tulee olemaan paavaritys nyt vallitsevan savunsinisen ja kalpean vaaleanpunaisen sijaan.

Mita tulee muihin mielivareihini, suosin pukeutumisessa mustan, ruosteenruskean ja valkoisen yhdistelmaa. Se on aina niin tyylikas.

Alkavan syksyn muotivarit ovat kuulemma musta ja luonnonvalkoinen siihen yhdisteltyna. No, se ei todellanaan mene kauas minun variskaalastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!