perjantai 19. elokuuta 2011

Minne havisi kesa?

Varpaita paleltaa, illat alkavat jo ollla viileita. Mihin tama kesa oikein katosi? Tuntuu kuin kesat vaan lyhenisivat ja lyhenisivat, ja talvi pitenee. Inhoan kylmyytta, mutta en oikein pida helteistakaan. Syksy on oikeastaan ihan mukavaa aikaa, pimeat illat ja silti ihan siedettavat ilmat  - toivottavasti!

Olohuoneenjatkeeni, jazzbaari tassa naapurustossa, laittaa ovensa kiinni taman kuun lopussa. Se on aina hiukan haikea hetki, varsinkin kun tana kesana ruoka siella on ollut aivan erinomaista. Koiruuden kanssa olemme siella syoneet herkullisia pizzoja hyvalla halulla  - koissu kun tykkaa pizzanreunoista (ja mina keskustasta), ja niiden reunojen tulee olla tuoreita!


Koissun kanssa palaamassa terassikierrokselta.

Niita pizzanreunoja on koissulle hinattu joskus mikltei toiselta puolelta maailmaa (niin, ja voin kertoa, etta hiukan nolotti kerran Heathrow'lla kun jouduin turvatarkastuksessa pelmuttamaan koko kasilaukkuni sisallon, jossa siis oli koiraa varten pizzanreunoja ja kaksi tyhjaa vessapaperirullaa, koska niitakin piti kerata joka puolelta - koiruus sai niista kivaa puuhaa kun mun tyopaivinani oli yksin kotona  - rulliin katkettiin nameja ja koissu sitten silppusi joka paiva niita noin tusinan). Puuhaa kerrakseen.


Koissun herkkuja!


Kantapaikkamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!