maanantai 17. joulukuuta 2012

Hajuvesiostoksilla

Tuoksujen ostaminen on hankalaa, ellei tiedä, mitä hakee. Saatat päätyä aina käyttämään samaa tuoksua, tai ostat summanmutikassa. Jos tuoksuttelet kovin monia parfyymeja kaupassa, hajuaisti jossain vaiheessa sekoaa, ja seurauksena saattaa olla hutiostos. Loppujen lopuksi myös parfyymi muuttaa aina tuoksuaan iholla, joten tuoksuista oikeastaan on varminta päättää vasta kun on niitä pari kertaa käyttänyt.

Nytpäs esittelen teille paikan, josta saa ostaa haluamansa kokoisia näytteitä laajasta valikoimasta ja edullisesti.

Mikä hauskinta, sieltä saa Jo Malonen ja Demeter Fragrance Libraryn tuoksuja kokeiltavaksi pikkurahalla. Jo Malonen tuoksuja voi sekoittaa keskenään, ja Demeteriltä löytyy perustuoksuja, joista voi sommitella omansa.

Jo Malonen Red RosesMiltäpä tuntuisi valita joku näistä Demeterin tuoksuista?

Noille nettikaupan sivuille kannattaa rekisteröityä ensin. Lähettävät yleensä sitten alennuskupongin, jonka voi käyttää ensiostoksiin. Postimaksu on alle $50 (n. 38 euron) ostoksista vain $5.95 (eli noin 4,50 euroa), ja maksaa voi luottokortilla tai PayPalilla (PayPal-tili pitää siis olla perustettuna/perustaa, ja se toimii myös Visa Electronilla, tai sinne voi jopa siirtää rahaa ostoksia varten).

Huomaathan tilatessasi, että ainakaan pienimmät pakkaukset eivät ole tarkoitettu hajusteen pitkäaikaisempaa säilytystä varten. 30 ml pakkauksen saatat myös saada täältä edullisemmin kuin mitä se kaupoissa on myytävänä.

Sivustolla voit hakea sopivia tuoksuja esim. yhden perustuoksun (esim. jasmiini) perusteella, mikä on kätevää.

Happy shopping! Tämä ei ainakaan kaada hevillä taloutta, ja samalla rahalla, jonka pistäisi suureen hajuvesipulloon, saa täältä jo paljon erilaisia tuoksuja kokeiltaviksi, myös miesten tuoksuja on tarjolla, ja jopa sellaisia hajusteita, joita ei enää valmisteta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!