tiistai 4. joulukuuta 2012

Tiistaita

Koissulla sentään maanantaina hiukan häntä heilui, muuten on reppana aika väsynyt. Illalla kuulemme eläinlääkärillä lisää asiasta ja hoitokeinoista.

Olen itse myös todella väsynyt tähän käsikipsiin ja tänään jo sain peukalonivelen nuljahtamaan ilkeästi. Kirjoittaminen ei vasemmalla kädellä suju juurikaan mitenkään, eivätkä monet muutkaan asiat, syömisestä lähtien. Viimeksimainittu ei tosin ole mitenkään niitä suurimpia murheita. Meikkaaminenkaan ei oikein onnistu, mutta nyt olen iloinen siitä, että investoin Diorin Diorskin Airflash -meikkivoiteesen, sillä se on todella kätevä, suihkutettava meikkipohja. Kätevä tässä tilanteessa, vaikkakin kallis ostos, näköjään strawberrynet.com 'ssakin 50,50 e. Suosittelen kuitenkin, jos on tällainen kädettömyys jostakin syystä edessä.

En olisi ikinä uskonut tätä niin hankalaksi. Ja viisi viikkoa vielä edesä. Löysin sentään yhden talvitakin, jossa on tilavat hihat, ja M&S:llä oli tänään 20% ale, joten hankin parit joustavat jazzhousut.

Olen katsonut TV:tä kyllästymiseen saakka, ja yrittänyt lepäillä ja huvitella mm. lakkailemalla vasemman käden kynsiä. China Glazen lakoista on meuhkattu paljon blogeissa, eikä turhaan: investoin kolmeen ruskeasävyiseen lakkaan (kuvassa), ja tuntuvat kynsissä aika pitäviltä. Tarkoitan siis, että lakasta tulee kuivettuaan kova, eikä se näytä kuluvan helposti. Näissä on näköjään myös kynnenkovetinta.

Jos kynnen kovettimista puhutaan, olen edelleen Nailtiques'in proteiinilakkojen kannalla, mutta kuten eräässä aiemmassa postauksessani totesin, saman merkin värilakat ovat aika huonoja.

Ostoksia: kolme China Glazen kynsilakkaa. Kaikki todella hienoja värejä kynsissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!