maanantai 10. joulukuuta 2012

Sunday, Monday...

Koissu oli täällä puoli päivää. Tilanne on pysynyt suurinpiirtein samanlaisena; huono neiti on syömään. Tosin hän todisti taas olevansa AITO TYTTÖ, sillä koiransuklaa kyllä maistui ja siinä sivussa meni alas yksi pihvitikkukin. Ostin tänään huomiseksi koissulle jauhelihaa ja jauhettua maksaa, jotka paistoin valkosipulin kanssa. Valkosipulista ruoka saa jotakin makua, kun kerran suolaa ei saa käyttää. Sipulinpalat noukitaan pois ennen tarjoamista.

Serun huominen lounas.
Olen tänään seilannut netissä, ja löysin hauskan kauppapaikan. Myytävänä on kalliimpaakin tavaraa, mutta esim. laukkuosastolla on kivan paljon kierrätysmateriaaleista tehtyjä laukkuja. Materiaalina on käytetty esim. Porschen turvavöitä :) Käykääpä katsomassa, toimittavat tavaraa myös Suomeen!

------------------------- hupsista, postauksen viimeistely jäi maanantaille -----------------------

Pirpana on ollut tänään hiukan pirteämpi ja touhukkaampi; kävimme jopa ulkona.

Tämä päivä on mennyt miettiessä joululahjoja. Yleensä ostan niitä (välttämättömiä) pitkin vuotta, jotta ei mitään "loppusuoran paniikkia" tarvitse kärsiä. Jää vain paketointi tehtäväksi joulun alla.

Vaikkei ääreensä viedystä illuminati-hörhötyksestä mitään perustaisikaan, tässä kuvassa on asiaa.! Suositaan kierrätystavaroita ja pienyrittäjiä mieluummin kuin tarjotaan suoraan rahavirtaa jättiyrityksille!

Olen oikeastaan kyllä anti-jouluihminen. Mitä järkeä on hertsata joululahjaostoksilla ja sitten jouluna syödä itsensä kipeäksi? Suosittelen muillekin ainakin tätä lahjojen hankkimista pitkin vuotta (ja alennusmyynneistä), niin kulutkin jakaantuvat pitkin vuotta eikä tarvitse menettää hermojaan tungoksessa.

Joulukortit voi laittaa sähköisinä, niin on vähemmän paperijätettä. Töissä sain aina hervottoman pinon mitä koristeellisimpia kortteja eri yhteistyötahoilta, ja kun sitä kartonkia nyt sitten siinä oli, järjestin ne vietäväksi lasten päiväkoteihin arkartelumateriaaliksi. Tuleepa jokin hyvä tarkoitus niillekin korteille. Ei sillä, että väheksyisin niiden lähettäjiä, mutta työelämässä ne ovat aikalailla "pakkopullaa", sähköinen kortti tai rahojen lahjoitus johonkin hyvään tarkoitukseen saajan puolesta (minäkin "omistan" epälukuisen määrän vuohia, lehmiä ja kaivoja eri puolilla Afrikkaa).

Sitten vielä toinen asia lahjoista: vilkaiskaa ihmeessä, mitä nettihuutokaupat tarjoavat! Minä olen niistä pääsääntöisesti ostanut erinomaisen hyvää tavaraa. Mikä on toisen roska, se on toisen aarre, joten harkitkaa ihmeessä lahjojen hankkimista sitä kautta!

1 kommentti:

  1. PS: Tämän vuorokauden (GMT+2) puolella ehtii vielä osallistua arvontaan!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!