maanantai 9. helmikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box, helmikuu 2015

Tänään tuli odotellun Livboxin sijaan Lookfantasticin helmikuun ylläri. Katsotaanpa,mitä se piti sisällään....



Ensisilmäyksellä sisältö näytti hiukan heppoiselta, mutta ei sitä sitten ollutkaan. Tarkastellaanpa....

Moroccanoilia oli ihan kunnon pullo! 25 ml. Vahinko vaan, että suorastaan uin näissä jo nyt, koska niitä on tullut hiukan joka taholta, siis hiukan pienempiä pulloja. Tajusin jossain vaiheessa, että tämä aine toimii parhaiten ennen hiusten föönausta kuiviksi, ja kun en itse jaksa siihen hommaan vaivautua (paksu tukka, joka on vielä märkä kun käsi väsyy), niin on jäänyt käyttämättä tähän saakka. Jospa nyt ryhdistäytyisi.

Luulin ensin, että keltainen tuubi on taas uusi huulirasva, mutta  - niin, ei ihan. Kyseessä on Dr. PawPaw'n Multipurpose Soothing Balm, eli monitoimivoide, jota voi käyttää hiukan mihin tahansa kuiville ihoalueille. Jopa hiuksiin!

Valkoinen pullo on Monun parabeeniton Illuminating Primer. Siinä on valoa heijastavia hiukkasia (mica, sinkkioksidi) ja cassianlehtiuutetta (tavallinen kaneli siis  - ei Ceyloninkaneli, eli aito kaneli). Siinä on siis fysikaalinen aurinkosuoja, mikä on hyvä juttu.

Ylhäältä löytyy Bellápierren huultenrajauskynä, jonka värikin oli oikein hyvä, Natural. Tuote kuuluu mineraalimeikkien sarjaan.

Tässä swatch - pienen kihartimella tulleen polttomerkin kera :)

Oikealla Korresin pullo, jonka luulin ensin olevan suihkugeelin. Mutta hei, sellainenhan tuli jo aiemmin! Samaa Citrus-sarjaa oli loodassa nyt vartalovoide. Todella kiva! Sisältää manteliöljyä, aloeta, B5-vitamiinia ja sheavoita.

...ja sokerina pohjalla: Sea Mud Deep Cleansing Bar. Ajattelin ensin, että tämä on nyt joku Kuolleen Meren kosmetiikkajuttu, mutta ei, se olikin Erno Lazlon ikoninen versio, joka samalla kuorii ihoa. Oih, tätä olen aina halunnut kokeilla! Pienihän tuo versio on, mutta silti  - ja parempi reissukassiin.

Miltäs vaikutti boxi tällä kertaa?


1 kommentti:

  1. Kivalta vaikutti ja sain muistaakseni toissa vuonna messuilta kerättyä muutaman noita moroccanoil näytettä ja olenki koittanu säästellä niitä loppuja ettei viel loppuisi.Niin arvokasta etten raski varmaan ostaa täyskokoista

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!