tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukalenterien ensimmäiset 12 päivää

Lookfantasticin joulukalenteria en alunperin aikonut tilata, mutta sellainen päätyi minulle kuitenkin. Katsotaanpa, mitä ekat 12 päivää toi tullessaan siitä kalenterista.


Ardellin tekoripset ovat heti takavasemmalla, edessään lips+cheeks -nudekynä, jonka sävy on kaiketi "Whisper". Merkistä ei ole tietoa, mutta kätevältä näyttää ja kynän päässä on myös teroitin.

Näiden vieressä on Christophe Robinin hiusnaamipurkki, jonka vieressä valkoinen pullo on Minu-merkkistä ihoa kirkastavaa primeriä. Takana pieni pullo Moroccanoilia, sen edessä Inikan irtopuuteriposkipuna, hyvinkin nude sävy sekin.

Takana iso pullo on Ritualsin Sakura-vartalovoidetta (tätä olisin ostanut muuten tuubillisen, mutta nyt ei tarvinnut!) ja Ren-merkkinen V-cense Revitalising Night Cream.


Tässä kuvassa oikealla on Pixin Glow Tonic, joka sisältää glykolihappoa, ginsengiä ja aaloeta. Sitten tämän päivän luukusta löytyi Foreo Luna Play, pieni ja näppärä ihonpuhdistaja ja siihen sopiva puhdistusaine! Tämä luukku oli ehkä tähänastisista mieluisin.

Koska minulla on kaksi muutakin kosmetiikkakalenteria, jatkan juttuani niistä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!