lauantai 31. joulukuuta 2016

Ihanaa Uutta Vuotta 2017!


Todella Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni!

Minua edelleenkin surettaa - mitä  tulee suomalaiseen vuodenvaihteenviettoon - se, että rakettien paukuttelua ei millään malteta rajoittaa annettuihin aikoihin! Muistan, että todella paukkuaran koiran kanssa elämä oli miltei parikymmentä vuotta (kyllä, luit aivan oikein!) ihan kamalaa, sillä koiraparka oli monta viikkoa todella haluton tulemaan ulos.

Käytännössä ulkoilutin neidin ennen klo 18 uudenvuoden attoona (siis toivoen, ettei joku typerys räjäyttele yhtäkään mitään ennen sitä  - yleensä ihan turha toivo), ja sitten valvoin koissun kanssa miltei ammukuuteen, jolloin oli sama toivomus, mutta usein taas joku pamautti jotakin, kun pääsimme ulos saakka, ja sekin suurella  maanittelulla.

Toivon vuodesta toiseen (vaikka nyt ei ole koiraakaan ollut moneen vuoteen), että ihmiset voisivat käsittää tämän, ja noudattaa sääntöjä, sillä ei niitä ole turhaankaan luotu.

Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinullekin! :) Täällä sitä vietellään paukkuja hysteerisesti pelkäävän koiran kanssa ja jälleen alkoi paukuttelu jo klo 15.30 jälkeen. Mulla menee kyllä hermoon ettei noudateta sääntöjä kun näkee miten kovasti toinen pelkää :/

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!