torstai 29. joulukuuta 2016

Joulun jälkeisiä fiiliksiä

Joulu oli ja meni. hold luggage tuli sitten jossakin vaiheessa tapaninpäivän aamupäivällä. Olikin hieman erilainen joulu tämä, kun en ollutkaan Lontoossa. Ajat muuttuvat.

Enkä ole tainnut koskaan istua joulupöydässä, jossa luetaan jouluevankeliumi. Tosin se kirvoitti seurueelta pieniä hihityksiä, koska jossakin vaiheessa, jonain vuonna evankeliumin oli lukenut perheenjäsen, jolla oli lukihäiriö, ja hän oli lausunut nimen Kyrenius jotenkin hullunkurisesti.

Nyt on ollut kovastikin menoa, kun pitää yrittää mahduttaa viikkoon kaikki ystävien tapaamiset. Alennusmyynneissäkin olisi kiva käydä, ja siinä suhteessa kyllä olen shoppaillut, sillä minulla ei ollut tullessani mukana edes vaihtoalusvaatteita, joten SAS:in piikkiin tuli hankittua kaikenlaista.

Kicksissäkin kävin eilen, mielenkiintoisia tuotteita alessa, ja tämä tarttui mukaan - muunmuassa. Hyalomiel-voide, jota mainostetaan löytyvän "jokaisen ranskalaisnaisen käsilaukusta".

Hyalomiel-kosteutusgeeli.


INCI-listaa kyllä voisin kuvailla hiukan kyseenalaiseksi, joskin ihan toimiva kombo aineita aina silikoneista kosteuttavaan glyseroliin, risiiniöljyyn, hunajaan, eteerisiin öljyihin (geraniol, limonene) ja valitettavaan etanoliin, joka hiukan valitettavasti pilaa tuoksua. 

Joka tapauksessa tämä on geelimuotoinen ihon kosteuttaja, joka on ollut markkinoilla jo yli sata vuotta, eli kaiketi myynneistä päätellen ihan toimivaa tavaraa, ja varsinkin tällaiselle hätähousulle, kuin minä, sopiva kosteuttava töissä, sillä se imeytyy nopeasti eikä jätä rasvatahroja papereihin yms.

Jokatapauksessa mielestäni nuo silikonit hiukan pilaavat asiaa, siis tehoa, sillä kyllä minun ihoni rasvaakin kaipaa. Mutta yritäpä laittaa sitä tämän päälle, niin mikään ei imeydy kunnolla. Merkiltä oli myös tarjolla peltirasiassa oleva voide, joka on karheampaa koostumukseltaan, ja siinä tuntuisi olevan myös rasvaa. Ehkä hankin vielä senkin, ennen paluuta Sveitsiin.

Geeli sisältää Etelä-Ranskassa kasvavan, eteerisiä öljyjä tuottavan kasvin orgaanisesta hunajasta uutettua ainetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!