tiistai 4. heinäkuuta 2017

Miu Miu

Moi Miu on Pradan hiukan huokeampi sisarmerkki, jonka suunnittelija on Miuccia Prada. En tiedä, myydäänlö merkkiä juurikaan Suomessa ja minulla se yhdistyy mielikuvissa aina näihin "ruttulaukkuihin" (matelassé-nahkalaukkuihin), joista en pahemmin pidä.

Kävin tänään SBB:n aseman Import Parfumeriessa, kuten usein siitä ohi kävellessäni. Nyt ovat alennusmyynnit edelleen menossa ja halusin vilkaista, olisiko siellä mitään mielenkiintoista. Olihan siellä, kuten aina.


Päädyin ostamaan Miu Miun samannimisen parfyymin vartalovoiteen. Pullon ulkoasu ja pakkauksen väritys eivät oikein miellytä, mutta tulipa nyt pistettyä kolmekymppiä moiseen, ihan tuoksuttelumielessä.

Fragrantica kertoo tuoksusta seuraavaa: Tuoksu alkaa kielolla, jota säestävät valkoisten kukkien, kuten jasmiinin ja ruusun nuotit, tuoksussa ollen myös vihreyttä. Tämän jälkeen tuoksu muuttuu lämpimämmäksi puuksi akigalapuun ansioista. Tämä uusi tuoksuaine on fraktio patsulista, ja se antaa tuoksulle mausteisen ja pippurisen sävyn ja oud'in lämmön.

Täytyy kyllä sanoa, että tämä Miu Miun ensimmäinen tuoksu, joka lanseerattiin vuonna 2015, on jokseensakin vihreitten lehtien, valkoisten kukkien ja sitrusmaisten sekä puumaisten aromien välimaastossa. Ei ehkä niinkään minun tuoksuni, mutta kaiketi käytän pullon pois kuitenkin ajan kanssa. Mielenkiintoinen kuitenkin kokeilla.

Kiinnostavatko tällaiset tuoksut?

2 kommenttia:

  1. Tuoksut kiinnostavat aina!

    Oletko muuten huomannut, miten vaikeaa ihan yleisesti on kuvailla tuoksua sanallisesti? Usein raaka-ainelista ei vielä sano tuoksusta paljonkaan, koska tuoksukomponenttien keskinäinen suhde vaihtelee eri parfyymeissa niin paljon.

    Toisaalta taas jotkut parfyymit voisivat olla peräisin kuin samasta erästä, mutta eri nimillä ja hinnoilla ja tuoksukuvauksilla ne ovat kuitenkin "eri" tuotteita. Esim. Armanin Sí ja Escadan Taj Sunset sekä La Riven In Woman tuoksuvat ihan samalta, hinnat vain vaihtelevat 7-70 euron välillä. Sinäkin esittelit taannoin todella mielenkiintoisia tuoksudupeja eli niitä on itse asiassa aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se hankalaa - ja oman lisänsä asiaan antaa vielä se, että tuskin mikään tuoksu on samanlainen kahden eri ihmisen iholla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!