maanantai 24. heinäkuuta 2017

Menetetty luottotuote

En niinkään välitä Lumenen tuotteista, mutta yksi sarjan tuote on aina ollut ylitse muiden. Siis huultenrajauskynä, aikoinaan sävy nimeltä Vanamo, sittemmin uudistuksen jälkeen sävy numero 6, ja nyt kun olisin taas ostanut muutaman samanlaisen, sitä ei enää saakaan.



Kyllä harmittaa! Päädyin sitten hätäpäissäni ostamaan Lumenen Nordic Seduction -kynän sävyä 5, joka on aika kaukana tuosta vakkaristani. Ylläolevassa kuvassa tämä sävy on ylempänä, vanha kutonen alla. Aika kaukana ovat toisistaan!

Mistä ihmeestä Turussa vielä saisi noita vanhoja sävyjä? Ostaisin varastoon, jos jostakin löytäisin.

7 kommenttia:

  1. Lumenen True Passion Lip Color -huulipuna (nimi piti luntata googlen avulla) sävyssä Vanamo on yksi mun kaikkien aikojen sävysuosikeista. Sitäkään ei taideta enää valmistaa. Harmi, että lopettavat hyvät "solid basic" -tuotteet.

    VastaaPoista
  2. Kunpa olisin tiennyt etsiä tuota viikonloppuna, kun olin Turussa Tall Ships Races -tapahtumassa. Sokoksessa ja Stockmannilla oli ihan kivoja kosmetiikkalöytöjä alessa ja muutenkin. Sokoksella oli jopa Fudgen blondishampoota alle 15,-, vaikka se on ollut loppu muualta jo viikkoja.

    Löytyykö Turusta Lumenen Outlet-myymälää? Niissä on usein poistuvia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan ravata tässä lomaviikon aikana joka ikinen Lumenea myyvä kauppa läpi. Turussa ei tietääkseni ole outletia, ja Espooseenkin on aika pitkä matka, kun ei siitäkääm voi mennä takuuseen, että niitä saisi Lumenen omasta myymälästä. Harmittavaa, kun tuo suosikkini oli niin luonnollinen sävy. Vastaavanlaisia, yhtä hyvin pysyviäkään on vaikea löytää.

      Poista
    2. Vantaan Tammiston Nanso/Lumene Outletissa on vielä joitain jäljellä. Reilu puoli tusinaa löytyy kuulemma suoralta kädeltä. Sinne voi soittaa, puh. 040-8213254. Toivottavasti tästä on apua :)

      Poista
    3. Kiitos! Soitin sinne, mutta sieltä ei osattu auttaa, enkä tosiaankaan sinne ehdi lähteä ostamaan. Neuvoivat soittamaan Lumenelle.

      Kamala revohka moisesta :(

      Poista
  3. Raision Myllyn Kicksistä sain kaksi kynää - kynät olivat menossa palautukseen Lumenelle, mutta ystävällinen myyjä kävi ne kaivelemassa varastosta minulle. Ihanaa!

    Harmistuttaa kyllä todella paljon niiden poistaminen valikoimasta!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!