maanantai 31. heinäkuuta 2017

Annayake

Ennen Suomeen lähtöä kävin Douglasissa ja pienestä mielijohteesta poimin koriini alennuksessa olleen Annayaken primerin. Annayake on japanilainen selektiivisen kosmetiikan merkki, jonka tuotteita olen toistaiseksi vain katsellut, mutta nyt kun primerin sai alle 15 frangilla, sen ostin.


Onpa ihana primer, joka siloittaa kasvojen ihon, kätkee juonteet ja ihohuokoset ja jopa tasoittaa väriä hyvin ilman mitään värivoiteitakin! Väistämättä tulee mieleen Clarinsin Lisse Minute, joka on aikalailla samanlainen tuote! Menneisyydessä olen niitäkin käyttänyt monta purkkia.
Onko muita tästä Clarinsin tuotteesta pitäviä? Annayakea ei varmaan kukaan ole kokeillut?

Annayakea voi tilata mm. Suomeen belgialaisesta Parfumasta.

3 kommenttia:

 1. Olen testannut Annayakeaa yhden sy-voidenäytteen verran ja vaikutti ihan pätevältä tuotteelta. En tiennyt, että Annayakea on japanilainen merkki. Nyt sekin tuli selväksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin alkoi innostaa tuo merkki lisää, voisin oikeastaan hakea toisenkin tuollaisen aleprimerin, sillä jos oikeasti haluaa TODELLA hyvän pohjan meikilleen, juuri tuo tai sitten se Clasinsin Lisse Minute ovat minusta mitä parhaimpia.

   Poista
  2. Tässä muuten taas yksi hyvä syy käydä Douglasissa ostoksilla. Pahus kun en Berliinissä ehtinyt, siellä olisi ollut oikein iso myymälä, ja vielä Rossmannkin. Tosin sen käynnin jälkeen olisi pitänyt laittaa laukku ruumaan, kuten tavallista....

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!