torstai 13. heinäkuuta 2017

Urban Decay De-Slick vs. edullisempi primer

Se kyllä täytyy sanoa, että Urban Decayn meikkivoide ja primer  - sutjakasta ulkomuodostaan huolimatta eivät matkusta hyvin. Lentomatkoille otattavassa muovipussukassa ne vääjäämättä päätyvät aukeamaan ja sotkemaan pussin sisältä. Varsinkin meikkivoide (tämä HD-versio) on sen verran juoksevaa, että pussi on todella sotkussa sisäpuolelta.

Primereistä ainakin De-Slick on toiminut hyvin, ja suorastaan imaisee sen ylle levitetyn kerroksen, olipa se sitten meikkivoidetta, BB-voidetta tai mitä tahansa. Sormilla levittäminen on helpointa, sillä jos alat tussaroida esimerkiksi siveltimen kanssa, niin laikukasta jälkeä tulee. Toisaalta taas primer sitten pitää aika hyvin kiiltelyn kurissa, jopa ilman puuteria.

Meillä on ilmeisestikin joku, joka ryövää nuo korkit aina ja laittaa piiloon. Oikealla De-Slick.

Meikkivoiteita minulla on jos jonkinmoisia, mutta reissuja varten piti hankkia hiukan toimivammassa pakkauksessa oleva primer. Pitkällisten kokeilujen jälkeen De-Slickiä melkolailla vastaavaksi valikoitui korealasen merkin, Aritaumin, Pore Master Sebum Control Primer.

Putkilossa ei näy brandia, mutta ehkä se on kirjoitettuna koreaksi tuubin takana. Toimii ihan samalla periaatteella kuin De-Slick, imaisee myös kaiken primerin päällä laitettavan ja pitää kiillon kurissa, samaten ihohuokoset.


Mikä parasta, hinta on vain murto-osa UD:n hinnasta. Alle kympillä saat tuubin omaksesi, ja vieläpä kotiin kuljetettuna. Jos kiinnostuit, niin ainakin näiltä myyjiltä saat sen omaksesi.

1 kommentti:

  1. Korealaiset jyrää kauneusmarkkinoilla. Ne osaa vaikka mitä ja on todella innovatiivisia ihonhoidon uudistajia.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!