perjantai 14. heinäkuuta 2017

Millä selluliitti lähtee?

Selluliitti on sidekudoksen aineenvaihdunnan häiriö, ja kuten varmaan olette huomanneet, laihduttaminen ei auta sen katoamiseen mitään. Selluliitti ei myöskään ole ihmisen painosta kiinni.


Monet uskovat kaikenmaailman selluliittivoiteiden tehoon, mutta se, mikä näissä oikeasti tehoaa, on selluliitista kärsivien kehonosoien hieronta niillä.


Hieronta on tietystikin helpompaa voiteen tai öljyn avulla, mutta se tietty voi olla vaikka ruokakaapista otettua oliiviöljyä, ei välttämättä tarvitse mitään sen kalliimpaa.

Ostin firman kaupasta sveitsiläisen Weledan Koivu-selluliittiöljyn, jossa on aprikoosinkivi-, jojoba- ja vehnänalkioöljypohjassa koivunlehtiuutetta. Sen lisäksi siinä on mm. pikkurautayrttiä ja rosmariiniuutetta.

Tämän lisäksi siis tarvitaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa parantavaa (hiki)liikuntaa, mutta niille, joita se ei kiinnosta, on toinenkin vaihtoehto, eli hieronta.

Minä käyn hieronnassa suhteellisen säännöllisesti, ja se hieronta saa olla aika voimakastakin. Ellei sellaiseen ole mahdollisuutta, suosittelisin itsehoidossa käyttämään tällaisia hierontakuppeja, jotka toimivat alipaineella ja tehostavat hierontaa.


Menetelmää kutsutaan myös kuivakuppaukseksi ja täältä löytyikin kattava kirjoitus aiheesta. Olen tainnut itsekin siitä kirjoitella joskus menneisyydessä tähän blogiin... :)

Minulla on käytössä kumiset imukupit, mutta tietynlaisten voiteiden kanssa ne eivät sovi (hapertuvat), joten suosittelisin silikonisia, sillä ne ovat pitkäikäisempiä. Selluliitti paranee säännöllisellä käytöllä!

Onko täällä muita "kupittelijoita"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!