keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Helena Rubinstein Magic Concealer

Luulin ihan kirjoittaneeni tästä peitevoiteesta aiemmin, mutta ei näköjään. Ostin sen ihan mielenkiinnosta, joska Makeupalleyn arvio siitä oli 4.2/5.


Voide on pakattu tuubiin, joka on isohko (15 ml). Sen kuluttaminen ihan loppuun saakka puolessa vuodessa, joka on pakkauksessa mainittu säilymisaika, vaatisi suorastaan teollista peitevoiteen kulutusmäärää, mikä ei ainakaan minulta onnistu.

Voiteessa on kamomillaa, jonka avulla luvataan tiukentaa silmäpusseja ja rentouttaa silmänympäryksiä. Lisäksi siinä on optista mikrohelmiäistä, joka heijastaa valoa. Voiteen sisältämä glyseriini kosteuttaa.




Ostin sävyn Medium, joka on keskimmäinen kolmesta saatavilla olevasta väristä. Itse tuote on voidemaista, helppo levittää ja peittää kunnolla, joskin ihan hienoista oksidoitumista on havaittavissa. Voide on aika samanoloista, kuin ikisuosikki-peiteaineeni Missha The Style Undereye Brightenerin kanssa. Ero löytyy sävyistä, hinnasta ja siitä, ettei Missha oksidoidu.

Misshan INCI-listassa on kamomillaa lukuunottamatta samoja aineita kuin Rubinsteinin, sillä erotuksella, että Misshan tuotteessa on myös arbutiinia, joka on todella hyvä ihoa kirkastava antioksidantti, joka saattaa myös vaalentaa tummia läiskiä ihossa. Misshan voiteessa on myös talkkia, mutta sen en ole vuosien käytön jälkeen huomannut kuivattavan ihoani, sekä titaanioksidia, joka suojaa auringolta.

Molemmat levittyvät hyvin sisältämiensä silikonien avulla ja siis toimivat hyvin.

Onko kumpikaan näistä peitevoiteista sinulle tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!