perjantai 3. huhtikuuta 2020

Pääsiäisviikon lounasta ja pääsiäisen spesiaaliruokia kotiinkuljetettuna

Eteläafrikkalainen kokkimme tarjoaa seuraavaa taas Turun seudulla. Tilausohjeet alla. Toimitusalueesta lisää aiemmissa postauksissa. Ei tilausminimiä.



JJ DE NIER FOOD EXPERIENCE
Creating your unique event

LOUNAS 6.4 11.4

10/hlö sis ALV ja pääsiäisen spesiaalimenu 10.-11.4 25/hlö sis ALV (sis. Kuljetus, asiakkaan tulee itse lämmittää ruuat). Perjantai-lauantain erityismenun tilaukset tarvitsemme jo keskiviikkona klo 12 mennessä

MAANANTAI 6.4
  • Aasialainen perunasalaatti (L;G)
  • Tomaatti, kurkkusalaatti (L;G)
  • Possu- tai kasviswokki (L;G)
  • Mango ja kookoskerma (L;G)
TIISTAI 7.4.
  • Lehtikaali, kikhernesalaatti. Porkkana-inkiväärikastike (L;G)
  • Vesimeloni-tomaatti-chilisalaatti (L;G)
  • Paistileike, maapähkinävoikastike; riisi (L;G)
  • Mokkapalat (L)
KESKIVIIKKO 8.4.
  • Parsakaali-mantelisalaatti (L;G)
  • Kurkkusalaatti (L;G)
  • Kirjolohipihvit, valkoviini-kermakastike (L) myös gluteeniton
  • Sitruunavahto (L;G)
TORSTAI 9.4.
  • Kinkku, artisokka ja tomaattisalaatti (L;G)
  • Kesäkurpitsa, oliivi, verigreippisalaatti (L;G)
  • Lasagne (L)
  • Hedelmäsalaatti (L;G)

PERJANTAI 10.4 ja LAUANTAI 11.4 - 25/hlö sis ALV
  • Katkarapu ja avokadosalaatti (L;G)
  • Pinaatti, shitakesienisalaatti (L;G)
  • Tortillalastut, tomaatti salsa (L) myös gluteeniton
  • Tomaatti, feta, oliivi, paprikasalaatti (L;G)
  • Kana, couscous, herne, hunajasalaatti (L)
  • Ylikypsä karitsan, punaviini-viikunakastike (L;G)
  • Keytetty peruna, yrttivoi (L;G)
  • Melanzane Parmigiana (L;G) myös vegaani
  • Suklaakakku, marjakastike (L;G)

  1. JJ de Nier Food Experience 
  2. Urpukuja 3, 
  3. Merimasku +358 40 485 7717

  4. Y-tunnus 2454936-4
  5. info@jjdenierfood.com 
  6. www.jjdenierfood.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!