perjantai 12. kesäkuuta 2020

Edelleen hiustenhoitoa - Olaplex vs. Kiehl's ja Schwarzkopf

Olaplex oli kyllä iso pettymys ja rahanmeno. Voisin kyllä kuvitella, että jos sinulla on ohut, rasvoittuva ja lättänä (sekä käsittelemätön) hiuslaatu, saattaisit siitä hyötyäkin. Juttu on täällä, ja siitä on linkki ensimmäiseen postaukseen.

Palasin siis vanhaan systeemiin ja harmittelen rahanmenoa, sillä Olaplexin tuotteet ovat aika hintavia. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena käytän Schwarzkopfin Peptide Repair Recue -hoitoainetta, joka lienee uudempi versio ennen markkinoilla olleesta Repair Rescuesta, jota sitäkin olen käyttänyt jo muistaakseni toistakymmentä vuotta. Sen löytäminen kaupoista on vaan ollut haasteellista, joten omani tilasin eBaysta.


Hamppumainen tukka kyllä tekee hiukan epäsiistin vaikutelman, vaikka siltä ei kyllä aina voi välttyäkään. Tässä kuvia miedolla markettishampoolla pestyistä, Kiehl'sin auringonkukkanaamiolla hoidetuista hiuksista, joissa on latvoissa tuota Schwarzkopfin voidetta. Ensimmäisessä kuvassa hiukseni ovat harjaamatta (unohdin innoissani) ja toisessa hiukan suin niiitä.Aikamoinen ero taas noihin Olaplex-hiuksiin, vai mitä?

Onko joku oikeasti saanut apua Olaplex-tuotteista? Kuulisin mielelläni muunlaisiakin kokemuksia.

5 kommenttia:

 1. Minulla on (n.70cm) pitkät käsittelemättömät, hennot ja lasimaiset hiukset, päänahka ennemmin normaali/kuiva. Uteliaisuuttani ostin Olaplex-shampoon ja -hoitoaineen Sokokselta -40% ja kuten arvelit, minun hiukset ovat näiden jäljiltä jämäkämmät ja ilmavat. Volyymituotteet saattavat minulla sähköistää hennot vaikkakin hyväkuntoiset hiukseni (talvella) ja kuivattaa päänahkaa liikaa, mutta Olaplexit hoitavat riittävästi antaen tuuheuden ja rakenteen tunnetta entuudestaan jo todella sileään tukkaan. Hiusta on siis paljon, mutta yksittäinen hius hyvin ohut... Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä se dilemma piileekin! Tuotetta markkinoidaan "hiusta ja sen rikkisiltoja korjaavana", mutta se toimii kuitenkin näköjään vain terveille hiuksille! käsittelyistä vaurioituneille hiuksille se on aika paha juttu. Eräs tuttuni värjäilee ja suoristuttaa hiuksiaan silloin tällöin ja hänelle Olaplex oli todella katastrofi: Hiuksia katkeili todella pahasti.

   Poista
 2. Kiitos luin mielenkiinnolla ja samalla täältä toivottelen sinulle ihanaa kesää🍓🍓🍓

  VastaaPoista
 3. Lueskelin suihkussa käydessä olaplex-hoitoaineen tuoteselostetta ja kylläpä se olikin pitkä! Ei toki että se olisi paha juttu. Jäi mietityttämään kun listalla luki myös silica - näin ainakin tukitsin, lappu oli pikkasen kärsinyt... Että liekö se nyt piitä jossain muussa kuin silikonimuodossa? Kyllähän piitä on vanhastaan uutettu hiustenhoitoon kortteistakin, joten ehkä ei ole silikonista kyse? Itse en ole perehtynyt inceihin ollenkaan joten kysyn sinulta. Kun ei kauheasti tekisi mieli lykätä silikonia tukkaan, senkään tähden että luonnonvärit eivät ehkä enää tarttuisi niin hyvin. - Eeva E.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!