tiistai 16. kesäkuuta 2020

Vichy Normaderm Phytosolution

Lämpimällä ilmalla ei iho niinkään kuivu, mutta hikoillessa saattaa tulla kasvoihin - ainakin minulla edelleen tässä iässä - näppyjä, joihin jokin tasapainottava hoito on tarpeen.


Hankin jostakin alennuksesta Vichyn Normadermin seerumin. Huomasin muuten taannoin, että jotkut Prismatkin myyvät Vichyä suhteellisen edulliseen hintaan. 

Tässä Normadermin hieman geelimäisessä seerumissa on 2% salisyylihappoa ja ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, joten se ei kuivata ihoa ihan karrelle. Jos käyttää salisyylihappopitoista tuotetta pelkästään, saattaa ainakin minun tapauksessani iholle tulla punaisia, kuivia läiskiä. Varsinkin poskipäille. Niitä onkin sitten hankalampi hoitaa pois.

Jonkinverran tämä lieventää ihon kiiltelyä (eli minun tapauksessani öljyisyyttä), joten se sopii vallan mainiosti meikin alla käytettäväksi. Käytän tätä myös yöksi sellaisenaan, ja hyvältä se tuntuu niinkin, vaikka pakkauksessa lukeekin "Daily Care".

Joissain mainosteksteissä tätä myydään voiteena, mutta kyllä se minusta enemmän kevyt seerumintapainen on, sen verran nestemäistä on koostumut. 

Niin, ihan unohtui sanoa, että siinä on bifidobakteerin uutetta ja fytosakkaridejä, jotka omalta osaltaa vahvistavat ihon omaa suojavaippaa.

Kaikenkaikkiaan mukava tuote, jota käyttäessä on kuitenkin syystä muistaa salisyylihapon kuoriva vaikutus ja suojata ihonsa todella kunnolla auringossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!