lauantai 6. kesäkuuta 2020

Olaplex, toinen näytös

Kirjoittelin jokin aika takaperin Olaplexistä täällä. Nyt ostin loputkin kaupoista saatavat Olaplex-tuotteet, mutta lopputulos ei ole ollut sen kummempi.

Kuvassa myös Kiehl'sin auringonkukkanaamio, joka mielestäni vaan on se paras hiushoito.

Nyt on siis shampoota, kahta sorttia hoitoainetta, hiuksiin jätettävää Bond Smoother -hoitoainetta ja hiusoljyä.


Tulos on edelleen, näiden kaikkien käytön jälkeen entistä kuivempi, pörröisempi ja hamppumaisempi tukka. Hirveä takkupesä! Kuva yllä harjattuna. Mielestäni se katkeileekin kovin. Ainoa, mitä en ole käyttänyt tästä sarjasta, on kampaajilla käytettävä No1-hoito, mutta enpä oikein jaksa uskoa, että sekään tilannetta parantaisi. Epäilen olevani liki hiukseton, jos Olaplexiä kauemmin käyttäisin.

Tosin - jos on rasvoittuva ja herkästi lättänäksi menevä hiuslaatu, tämä varmaan toimisi hyvin kuohkeuttajana. Tuntuu todella kuivattavalta.

Siirryn siis takaisin Kiehl'siin. Tämän koko tuotesarjan hinnalla noita saisi useamman purkin (Stockalla netissä 33 EUR per purkki, tosin on kyllä erittäin riittoisaa tavaraa, minulla purkillinen riittää puolipitkiin hiuksiin liki vuoden). Tässä alla tulos hiukset harjattuina Kiehl'sin naamion ja hiusöljyn jälkeen:


Huomattavasti kauniimpi tulos, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!