perjantai 19. kesäkuuta 2020

Kulttituote: Physicians Formula Butter Bronzer

Kävin pitkän aikaa Citymarketissa (Kuppis, l.  Kupittaa TKU) ja silmäni iskeytyivät Physicians Formula -hyllyyn. Entinen suosikkiposkipunaduo oli juuri kulutettu loppuun ja ajattelin nyt sitten kokeilla tämän merkin suosikkituotetta, eli Butter Bronzeria.

En tiennyt, että näitä saa Suomesta kaupoista, joten ostaminen on hiukan venähtänyt. Nyt sitten mietitytti sävy, koska testereitä ei tietty missään ole Covid19-viruksen pelossa.

Kukaan ei kertonut, että näitä on neljää eri sävyä. Meni siinä sitten hetki miettiessä, että mikä se oma sävy voisi olla.

Otin sen tummimman, "Deep Bronzer". Eikä sekään mielestäni ole mikään ihan todella tumma. Ihanalta se tuoksuu, niinkuin on raportoitukin, ja toimii ja levittyy hyvin.

Makeupalleyssa arviot ovat myös hyviä, joskin saitilla on jokin ongelma, koska en pääse tarkempiin arvioihin, eli tästä eteenpäin (www.makeupalley.com):Positiivista on pakkauksen peili. Siinä on myös aika erikoinen vaahtomuovipäinen levitin:
Peili on hyvä juttu, mutta tuo vaahtomuovilevitin... Sillä tulee aika tarkat rajat, joita joutuu sitten sormin häivyttelemään :( Huono.


Tässä esimerkki. Muuten tuote on muihin vastaaviin verrattuna suhteellisen vähällä säihkeellä varustettu, eli sillä tavalla hyvä varjostusvärinä iäkkäämmänkin kasvoille.

*****
Tätä postausta lopetellessa mies tulee puutarhahommista kyselemään, että haluanko tulla ihastelemaan sieltä löytynyttä sammakkoa.


Enpä voi sanoa, että olisi kiinnostanut! Mikä sammakko tuo muuten on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!