tiistai 21. heinäkuuta 2020

Se paras putsari

Kasvojen puhdistukseen on tullut kokeiltua hiukan kaikenlaisia tuotteita. Ennenvanhaanhan sitä piti pärjätä saippualla ja vedellä, siten tulivat puhdistusmaidot ja viime vuosina mielestäni aika turhanpäiväinen kaksoispuhdistus jossa ensimmäinen kierros hoidetaan puhdistusöljyllä ja sitten saatetaan käyttää jopa saippuapohjaista ja tujua pesuainetta.

Minulla viimeksimainittu kombo oli ihan liian kuivattavaa. Puolustaahan se paikkaansa, jos on paksu meikki, mutta muuten minulle riittää normaalin meikin kanssa joku, joka liuottaa meikin irti, ja sitten misellivesi. Viimeksimainittu ison vanulapun kanssa ja kahteen kertaan, jos on tarvis.Ellei ole meikkiä tai meikkiä on van hiukan, misellivesi riittää.

Puhdistusöljyjä pidän hiukan hankalina, sillä ne aina valuvat jonnekin ja tahraavat, varsinkin matkalaukussa. Pidän parempana vaihtoehtoja voidemaisia putsareita, joista on nyt käytössä Cliniquen Take The Day Off cleansing balm.


Tämä on sopivan kiinteää, kasvoilla aika lailla öljymäiseksi menevää ainetta, joka ei roisku, eikä tuhri tarpeettomasti. Pyyhin sen yleensä pois kasvojen pesuun tarkoitetulla, lämpimään veteen kastetulla kasvosienellä. Sitten pyyhin kasvot vielä misellivedellä. Hyvin pelittää.

Tällainen purkki on aika iso kuljetettavaksi reissuissa mukana, mutta veitsellä purkista voi ottaa haluamansa määrän pienempään reissupurkkiin, ja voidetta ei todellakaan tarvita suuria määriä mukaan, sillä sitä tarvitaan vain nokare kerralla iltapuhdistukseen.

Kätevä tuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!