tiistai 28. heinäkuuta 2020

Jos löydät hyvän tuotteen, niin sen valmistus lopetetaan

Mikä siinä on, että näin tapahtuu todella usein? Tiedän, kosmetiikkasarjojen pitää uusiutua, mutta kun se yleensä tapahtuu vain huonompaan suuntaan. Harvemmin toisinpäin.

Toin mukanani Irlannista Urban Decayn Naked Skin HD -meikkivoiteen, jonka kuvittelin riittävän tälle Suomen-keikalle. No ei riittänyt. Käytän tätä kesäisin silloin, kun tarvitsen meikkivoiteen, enkä vaan jotakin sävytystä kasvoille.

Suomen kivijalkakaupoista ei sitten saanut yhtä tummaa sävyä tilalle, ja kun katsoin Irkkujen Bootsin sivua, ei sieltäkään tätä kauhukseni löytynyt. Sitäpaitsi tarvitsin sen NYT.


Tässä Urban Decayn meikkivoiteessa ei ole muuta vikaa kuin pakkaus. Kuten kuvasta näkyy, korkki on kadonnut matkan varrella, ja yleensäkin, kun sen pakkaan matkatavaroihini, se on kuvassa näkyvällä teipillä liimattu kiinni.

Muuten se on sopivan ohutta ja pigmenttistä, ja mikä parasta, peittää hyvin. Siispä ryhdyin viime viikolla etsimään netistä paikkaa, josta sitä vielä saisi, siinä omassa sävyssäni 4.5.

Löytyihän sitä - vielä. Bootz.com oli osoite. Paketti tuli parissa päivässä, mutta missään alennuksessa se ei siellä ainakaan viime viikolla ollut.

Pääasia kuitenkin, että löytyi, kahdella pullollisella pärjään ainakin jonkin aikaa.

EDIT: Näköjään Bootzilla onkin nyt alennusmyynti :)

1 kommentti:

  1. Se on muuten juuri näin. Monen asian ja tuotteen kanssa on valitettavasti käynyt niin kuin kerroit. Tai sitten pakkaus on muutettu tyhmemmän näköiseksi. Mutta siihen tottuu ajan mittaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!