lauantai 18. heinäkuuta 2020

Olaplex - viimeinen näytös

Olen kirjoittanut vähemmän mairittelevia arvioita kuvineen tästä tuotteesta aiemmissa postauksissa, jotka löydät täältä ja täältä. Täällä Olaplexia on myös vertailtu muihin käytössäni oleviin hiushoitoihin.

Kävin kolmisen viikkoa sitten tapani mukaan raidoituttamassa hiukseni kampaajalla, ja otin samalla Olaplex-hoidon niihin. Maksoi 30 euroa... Ajattelin, että jos kotihoitotuotteet (mainonnan mukaan eivät) vaativat alleen kampaajalla tehdyn hoidon, on nyt sitten sekin kokeiltuna. Tulos näytti tältä:Olihan hius hieman sileämpää kuin pelkillä kotihoitotuotteilla. Kuitenkin kahden viikon päästä viikottaisilla kotihoitotuotteiden käytöllä hius alkoi olla aikamoista takkuista hamppua.


Minusta tuntuu, että se katkeilikin aika lailla harjatessa, ja varsinkin, jos hiuksia kevyesti nyhtäisi. Lisäksi se säilyi hamppumaisena latvoista ja rasvoittui ihan hirveästi tyvestä.

Jos nyt joku kommentoi, että vaalentaminen (raidat) hapertavat hiusta, niin vertailun vuoksi laitan tähän kuvan viime viikolla (siis muutama päivä sitten) kuntosalin yleissuihkushampoolla (mitä merkiltään sitten lieneekään) pestyistä ja aiemmissa linkeissä esittelemälläni Bonacuren Peptide Repair Rescuella käsitellyistä hiuksista, tilanne on ihan toisenlainen vielä muutamankin päivänkin jälkeen.


Eli halvemmillakin tuotteilla pärjää, ja saa jopa paremmankin tuloksen!

Eli tämä Olaplexista. Iso pettymys, ja päätelmä on aika selkeä: Tähän en enää rahojani laita!

2 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt olaplexin shampoota ja hoitoainetta puolisen vuotta, jam on juuri sellainen ohut tukkalaatu johon tuotteiden pitäisi sopia. En ole huomannut mitään erityistä parannusta, markettituotteet pelittävät yhtä hyvin. Olaplexiä nyt kuitenkin käytän varmaan vielä seuraavan vuoden, vähintään, koska se on niin älyttömän riittoisaa enkä halua tuottaa turhaan jätettä. Seuraavaksi ehkä joku palashampoo. - eeva e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minäkin ajattelin kuitenkin käyttää nuo ostamani loppuun, samasta syystä.

   Olisin kyllä kuvitellut niiden tepsivän sinun tyyppisillesi hiuksille. Hmm...

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!