lauantai 11. heinäkuuta 2020

La Roche-Posay Hyalu B5 - seerumi ja silmänympärysvoide

La Roche-Posay on apteekkikosmetiikan suosikkimerkkini. Olen varsin ihastunut tämän tuotelinjan silmänympärysvoiteeseen, jota ostin jo ties monennenko tuubin. Se kosteuttaa hyvin ja mielestäni siinä on jopa hienoisia valoaheijastavia hiukkasia jotka kohentavat silmänalusten ulkonäköä. Edellinen postaus (tai maininta siitä) siitä löytyy täältä.

Nyt hankin saman sarjan Hyalu B5 -seerumin käydessäni eilen Raision Myllyn apteekissa.
Nimensä mukaan se sisältää kahden eri hyaluronihapon lisäksi ihoon kosteutta sitovaa, ja sen omaa happovaippaa tukevaa pantenolia, eli B5-vitamiinia ja rohtosammakonputkesta saatavaa, antioksidanttista madecassosidiä, joka rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa, sitoo kosteutta ja siitä sanotaan myös, että se elvyttää verenkiertoa, parantaa haavaumia, on antibakteerinen, vähentää arpia ja niiden muodostumista ja edistää kollageenin tuotantoa. Se on siis ihanteellinen vähän yhdelle sun toiselle ihotyypille aina akneihosta ikääntyvään ja kuivaan ihoon.

Itse tuote on geelimäistä ja kirkasta, kuten kuvasta näkyy. Se uppoaa ihoon hyvin, eikä iho kiristele sen käytön jälkeen, eli ainakaan minun pintakuiva ihoni ei välttämättä vaadi voidetta sen peitoksi.

Suositus!

1 kommentti:

  1. Itse ei olekaan tullut kokeiltua noita La Roche tuotteita, vaikka olenkin nähnyt niitä apteekissa täällä Lahdessa. Itselläkin on herkkä ja punoittava iho, johon tuo hydraulihappo voisi olla avuksi. Minulla on myös jonkun verran aknearpia.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!