lauantai 22. tammikuuta 2022

Lisää ostoksia (jatkoa eiliseen)

Ostan jonkin varran kosmetiikkaa Parfyymi-klikkaus.fi -kaupasta (ei ole maksettu mainos), koska siellä on varsin edulliset hinnat monesta tuotteesta. Vertailua kannattaa toki tehdä ennen ostopäätöstä. Mies myös on tykästynyt tähän parranajogeeliin, jota sitten sisällytän joka tilaukseen.Ajattelin hankkia hiukan väriä talvenkalpealle iholleni, ja päädyin tähän Lancômen Star Bronzer Intenseen, joka vaikutti helppokäyttöiseltä, ja sitä se onkin. Sävy on 01 Éclat Cuivre. Hieman se on liikaa kullankimalteinen makuuni, sopii ehkä enemmän jo päivettyneelle iholle, mutta olen kuitenkin maltillisesti käyttänyt sitä nytkin poskipäillä. Ihan valkoisenkalpealle iholle arvelen tämän olevan aivan liian kellervän. Minulla kuitenkin on pohjaväri keskivertoa tummempi, joten se menettelee maltillisessa määrässä, ja vielä paremmin, kunhan kesällä saa hiukan rusketusta.Samasta verkkokaupasta eksyi koriin puolivahingossa tämä Pierre Ricaud -merkkinen Hyalurides Expert Sérum Resurfacteus Correction Rides, eli ihoa uudistava ryppyjenkorjaajaseerumi näin vapaasti käännettynä. Ihoa siinä uudistaa salisyylihappo, joka jolla on kuoriva vaikutus. Missään ei tosin kerrota sen pitoisuutta, tosin INCI-listassa se on aika alkupäässä. Lisäksi seerumissa on kolmenkokoista hyaluronihappoa (kolmea eri hyaluronihappomuotoa, sanatarkasti) ja glyseriiniä. Kokeilun perusteella sanoisin, että tämä alta kympin maksava seerumi (30 ml pullo) on todellinen löytö ja aion tilata sitä lisää, koska sen kosteutusteho on niin hyvä. Seerumiksi se on paksuhkoa ja miedosti hajustettua. Vahva suositus!

Naistenlehdissä on ollut paljon puhetta korealaisesta lasi-ihosta, jollainen siis iho on hehkeimmillään. Henkilökohtaisesti voin sanoa, että minun silmiini tällainen naama vaikuttaa rasvaiselta, enkä sitä suosisi, mutta hehkeän näköisen ihon saa muutenkin.

Tässä yksi keino, eli Etude Housen nyt jo monesta paikasta loppuunmyyty Play 101 Setting Powder. Näitä on olut myynnissä monta eri sävyä, ja tämä omani on 01 Strawberry. Näitä myy vielä ainakin tämä eBayn kauppias, ja tuote tsisi tulla jostakin Baltian maasta, eli sitä ei joutunut tulliselvittämään.

Tätä kun sutii meikin päälle, meikistä tulee utuisempi ja kauniimpi, ja hehkeän näköinen ilman jauhoisuutta (mitään kimaltavaa tässä ei siis kuitenkaan ole)! Tykkään kovasti ja tällainen putkilossa oleva puuteri sujahtaa käsilaukkuunkin näppärämmin kuin kakkupuuteripurkki. Tässä on siis samanlainen applikaattorisysteemi kuin tuossa aiemmin esittelemässäni Lancômen aurinkopuuterissa.


Tämän postauksen viimeinen kehujen kohde on Prismasta löytynyt silmätippapullo. Olen vanhemmiten kärsinyt kovasti kuivista silmistä, jotka valuvat vettä aina varsinkin kylmällä tai vaihtelevalla kelillä, mikä on varsin kiusallista. Se, mitä tälle oireelle ja kuivasilmäisyydelle voi tehdä, on kosteuttaa silmiään.

Nämä Drop-it -silmätipat maksoivat palttiarallaa seitsemisen euroa ja risat Prismassa ja ne sisältävät kosteuttavaa hyaluronihappoa ja aloe vera -geeliä. Hyvin toimivat, eikä minun tarvitse niitä laittaa silmiin oikeastaan kuin kerran päivässä (annosteluohje: 2-3 kertaa päivässä), eikä sen jälkeen tarvitse pelätä, että silmät vuotavat ja pilaavan meikin. Tai että silmät vuotavat niin, että ne sulattavat silmiin meikkiä, joka ärsyttää silmiä entistä pahemmin. Vahva suositus näille, kokeilkaapa kaikki kuivasilmäisyydestä kärsivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!