perjantai 21. tammikuuta 2022

Ostoksia (hyviä ja hiukan kyseenalaisempia)

Olen hiukan shoppaillut, nyt kun näkyy saavan alennuksella kaikenlaista. Ostin mm. aivan ihanan Farm Rion pellavamekon (kuva täällä), joka on edelleen Zalandossa alennuksella myynnissä. Hauska ja erikoinen on kankaan kuosi, jossa on tyyliteltyjä banaaneja mustalla pohjalla. Mekko on vuorattu ja muutenkin työn jälki on loistavaa, joten hintaansa nähden se on todellinen löytö.

Siihen piti saada sopivat silkkiset legginsit, ja ne löytyivat Damellan mallistosta Sokoksen alennusmyynneistä. Koska Sokoksella on usein vihreän kortin haltijoille -20% päiviä, ne legginsit saattaisivat kiinnostaa muitakin. Tässä voin kertoa, että ne venyvät ihan älyttömästi, neulosta kun ovat, joten jos ostat, osta tarpeeksi pieni koko. Ihanathan ne ovat jalassa, mutta minun omani näyttävät jo lähinnä pussihousuilta. Taidan seuraavissa alennusmyynneissä ostaa vielä toiset pienemmät. Ilman alennustakin hinta on vain 59,90 EUR, ja 20% alennuksen kanssahan tuosta jää enää 47,60 EUR maksettavaksi. Se ie ole 100% silkistä paljoa. Värejä on mustan lisäksi valkoinen.

Koska luomivärinpohjustajalle (tai luomenpohjustajalle, käytän harvoin luomiväriä, mutta kirjavien luomien sävy tulisi saada tasaisemmaksi) oli tarvetta, ostin hiukan sokkona Sokoksen alesta NYXin sellaisen. NYXillähän on tunnetusti hyviä meikkejä.

Tämä osoittautui puolipeittäväksi ja suhteellisen rasvaiseksi. Liian rasvaiseksi omille herkästi rasvoittuvile luomilleni, joten se vaatii paljon puuteria peitokseen. Toimii varmaan niillä, joilla on kuivat luomet. Jotenkin se myös luomen kirjavuutta tasoittaa, mutta saisi tasoittaa enemmänkin.


Tässä vielä kuva applikaattorisysteemistä. Olisin suonut tämän voiteen olevan tuubissa, mutta toisaalta se voisi olla hiukan liian juoksevaa siihen.Sokokselta löytyi myös tämä Gosh-merkkinen Just Click it! -ripsiväri. Nimi johtuu siitä, että korkkia ei ruuvata auki, vaan se painetaan alas ja avautuu sillä tavalla. Kuva puhukoon puolestaan! Turhaan tätä ei ole monissa naistenlehdissä ylistetty, tosin ripsiharjaa olisi näille ripsille hiukan voinut näyttää, se vaan kun ei osunut tässä lähellä käsille nyt. Ihanan pitkät ripset tällä saa aikaiseksi, eikä se edes maksa paljoa, normaalihinta on 16,90 EUR. Alennuksesta ostin tämänkin.


Kertoilin aiemmin täällä Jowaen kasvosuihkeesta, jota oikeasti seerumiksi kutsun, niin kosteuttava ja hyvä se on. Samaan aikaan hankin Yliopiston apteekin alesta saman sarjan yönaamion. 

Tämä naamio on aika kevyt, joten en usko, että se sellaisenaan sopisi vanhenevalle iholleni. Suihkeen kanssa se kyllä kosteuttaa, mutta toisaalta olisin toivonut sen olevan paksumpaa. Ehkä tämä on tottumiskysymys... Ei tämä voide siis huonoa ole, minulla vaan on niin pintakuiva (ja näiden hoitojen kuivattama) iho tällä hetkellä, että se vaatii tuon suihkeen tämän yönaamion alle.

Jowae mainostaa tehoaineekseen "lumifenolia", mutta kun Googlella hakee lumifenolia, tuntuu se liittyvän vain ja ainoastaan tähän brändiin. Tässä lienee luotu joku sana, joka kuulostaa ainutkertaiselta, mutta samalla assosioituu (ainakin minun mielessäni) polyfenoleihin, joita useat antioksidantit ovat kemialliselta rakenteeltaan.

Tässäpä tämän päivän infopläjäys, toivottelen kaikille erinomaisen mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!