tiistai 4. tammikuuta 2022

The Inkey List

Arvostan edullista ja järkevää kosmetiikkaa, siis sellaista, josta näet heti, mitä ostat. Kosmetiikka ei saa olla mitään mutulla kivaksi havaittua, vaan siinä pitää olla myös tehoa ja perustelut sille.

The Inkey List on yksi nistä sarjoista, joista heti näkee, mitä purkissa on, ja miten se toimii. 

Tämän brändin ongelmana on ollut saatavuus, sillä tietääkseni sitä ei Suomessa kivijalkamyymälöistä saa. Jotkut nettikaupat toki myyvät sitä, mutta senkin kuvion on Brexit ja sen mukana tulleet tullausongelmat sekoittaneet. Nyt huomasin, että brändillä on myös EU-nettikauppa, jonka löydät täältä.


Tempoilen edelleen tämän ylenpalttisen kortisonin aiheuttaman aknen kanssa ja ennen kuin huomasin tämän brändin EU-myyntisivuston, ehdin jo tilata Beautybaysta tämän yllä näkyvän näppyläihon hoitogeelin. 


Vaikka täytyykin myöntää, että kohdallani ei mistään massiivisesta aknesta olekaan kyse, paikoitellen poskiin ja leukaan ilmestyvät näppylät ovat varsin kiusallisia, varsinkin, kun en osaa pitää näppejäni niistä erossa.

Tämä geelimäinen tuote on nimenomaan yöksi iholle taputeltava hoito, joka on pakattu hygieenisesti pumppupulloon. Geeli sisältää ihoa kuorivaa salisyylihappoa, ihoa ja sen punoitusta rauhoittavaa, antioksidanttista ja varsinkin C-vitamiinin kanssa kollageenisynteesiin vaikuttavaa madecassosidia sekä antioksidanttista lootuksensiemenuutetta. 

Madecassosidi on mielenkiintoinen ja tänä päivänä varsin muodikaskin raaka-aine. Sitä saadaan Centella asiaticasta, eli rohtosammakonputkesta, jota myös tiikeriruohoksi kutsutaan. Lainaan alle hiukan otosta Laponien sivuilta (www.laponieskincare.com):

"Madecassoside on rohtosammakonputken puhdistettu ja glykosyloitu triterpeeni. Se aktivoi kollageenin tuotantoa, normalisoi keratinosyyttien liiallista uusiutumista, omaa tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia ja se vaikuttaa näkyvästi ihon liialliseen hilseilyyn.

Madecassoside on erinomainen raaka-aine herkälle ja erittäin kuivalle iholle (mukaan lukien myös psoriaasikseen taipuvaiselle ja atooppiselle iholle), koska se vähentää ihon punaisuutta, kutinaa ja hilseilyä sekä rauhoittaa ihoa. Edellä mainittujen lisäksi, madecassoside on myös ihoa kosteuttava ja sillä on ihoa uudistavia ominaisuuksia, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan arpien hoitamiseen." 

Ei ihme, että tämä geeli tuntuu toimivan hyvin, ja näpyt ovat selkeästi vähentyneet. Kun ei hintakaan ole päätä huimaava, niin geeli saa vahvan suositukseni.

*****

Pitkä "kesälomani" loppui ja raahauduin siis aamulla hiukan vastahakoisesti taas sorvin ääreen. Olisihan sitä voinut vielä laiskotellakin, tällaiseen kun tottuu valitettavan äkkiä.

Meiliä oli - kuten arvelinkin - varsin teollinen määrä. Kahlasin niitä läpi aamupäivän aikana, ja chattailin Teamsin kautta Hyderabadissa asustavan assarini Karthikin kanssa. Hänen mukaansa käynnissä ei ollut mitään akuuttia, joten saatoin rauhassa lukea meilejäni vielä varmaan seuraavanakin päivänä. 

Päätin, että järkkään palaverin back-upini Marian kanssa vasta tiistaille, ja hän saa siirtää minulle takaisin kaikki omat hommani, jotka vielä olivat hänen hoteissaan kesken.

Erinomaisen hiljainen tuntui maanantai kyllä olevan! Nekin ihmiset, jotka normaalisti tuuttailivat Teamsin ryhmät täyteen kaikenlaista, olivat yllättävän vaitonaisia, eli Teamsissa ei oikeastaan tapahtunut mitään. Aamupäivällä tietystikin amerikkalaiset uinuivat vielä ja Basel on pääsääntöisesti vielä tämän viikon kiinni/lomilla, mutta yleensä niin aktiiviset irkut eivät kunahtaneetkaan.

Laitoin muutaman uudenvuodentervehdyksen kollegoilleni, jolloin joku vastasi, ja kommentoi hetken chattailyn päästä, että "muistathan sinä, että tänään on bank holiday"?

Kas, sitä en ollut ollenkaan muistanut! Öh. Kun varsinainen bank holiday (tässä tapauksessa siis uudenvuodenpäivä) osuu viikonlopulle, sehän tietty siirtyy seuraavalle arkipäivälle!

Voi kökkö, suotta minä niin aikaisin työmeilitulva-ahdistuksissani aamulla sängystä ylös kömmin!

Huomenna uusi yritys 😂😂😛.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!