maanantai 5. elokuuta 2024

Lancôme Ombre Hypnôse Erika F

Mistähän tällainenkin Lancômen luomivärinappi lienee minun varastoihini putkahtanut? Ihan käyttämättömältä se näyttää...




Kyseessä on siis Lancôme Ombre Hypnôse -luomiväri ja sävy on nimeltään Erika F.

Tässa on taas yksi sellainen sävy, joka on hankala kuvailla ja kuvata. Se on tavallaan hopeansävyinen, iridisoiva, eli hohtava ja näyttää jossain valossa jopa hiukan khakinsävyiseltä.

Kun luin netistä kuvauksia, siitä sanottiin, että se on matta, mutta kuitenkin metallisen hohtava ja kimaltavakin. Tällaisesta on aika hankalaa saada edes asiallista swatchia.


Tästä kuvasta ei nyt saa mitään käsitystä. Lähempää (ja tietyssä valossa) tarkasteltuna se on jopa khakinsävyinen ja foliomainen pinnaltaan. Se on matta, mutta se ei ole matta, vaan vaihtaa jopa väriä riippuen katsojan "kuvakulmasta".

Luomiväri on myös hyvin pigmenttinen ja sitä voi käyttää kosteana sekä kuivana. Pigmentti myös pysyy hyvin, koska tuota kämmenselkää oli hankala saada puhtaaksi muulla kuin misellivedellä.

Tässä luomivärissä mainostetaan olevan kosteuttavaa ProXylanea™, joka on sokeriproteiini, joka on derivoitu puusokeri ksyloosista (jota hydrogenoimalla tuotetaan muuten myös ksylitolia).

ProXylane™on kuulemma L'Orealille eksklusiivinen ainesosa, jota käytetään myös mm. Revitalift-sarjan tuotteissa.

2 kommenttia:

  1. Aikuisille naisille näyttäisi putkahtelevan entisiä ostoksia :)

    Minäkin löydän milloin mitäkin.
    Tässä alkukesästä olin jo heittämässä kätköistä löytämäni kuivuneen Chanelin luomivärin pois. Se on sellainen vahamainen luomiväri. Kaunis väri. Ombre première, 802 undertone.
    Otti aivoon kun sitä oli käytetty niin vähän, ja nyt kuiva koppura.
    Tässä tulee You Tuben hienous esille. Jostain kumman syystä ajattelin etsiä tietoa saisiko tuon vielä käyttökuntoon jotenkin.
    Ja saihan sen.
    Joku oli keksinyt että kun luomiväriin sekoittaa silmätippoja. Niitä tavallisia, kosteuttavia, ja antaa vähän aikaa vaikuttaa ja sitten sekoittaa sitä tahnaksi muodostunutta mössöä, niin siitä tulee kelpo tuote taas. Tuote on pienessä lasipurkissa, niin se oli helppo sekoitella.
    Ja voilà - niin kävi, että sitä on mahdollista taas käyttää luomivärinä.

    Nina



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on vähän kyllä näin 😊. Kun ei tarvitse laskea joka killinkiään ennen kuin osaa jotakin, alelaareista saattaa jäädä käteen mitä kummallisimpia heräteostoksia, mikä tämäkin on varmaan ollut.

      Youtube on kyllä hyvä, mitä sieltä ei löydy, sitä ei tarvitsekaan. Kosteuttavissa silmätipoissa on yleensä hyaluronihappoa, ja ne ovat steriilejä, joten sopivat siis hyvin fiksaamaan kuivuneen luomivärin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!