maanantai 12. elokuuta 2024

Pieni poskipunakatsaus

Katsastetaanpa tänään muutama puuterimainen poskipuna, jotka minulla on täällä Saksassa.




Alverde Naturkosmetik on nimensä mukaisesto luonnonkosmetiikkaa, ja se on kemppariketju Dm:n oma brändi. Tämän poskipunan sävy on 10 Lovely Autumn. Hyvin on persikan sävyinen, mutta minä vierastan hieman tuota kellertävyyttä. Ruskettuneelle iholle se menisi paremmin kuin näin kalvakalle kuin minä. Vaikka eihän se tuossa kämmenselällä kyllä mitenkään pahasti oranssilta näytä. Vai näyttääkö?




It Cosmetics Ombré Radiance sävyä Je Ne Sais Quoi on ollut käytössä jo jokusen vuoden, mutta ei näytä kuluvan sitten kirveelläkään. Hyvin pigmenttinen puna, joka on enemmänkin ruusunpunaista sävyä. Hyvin monikäyttöinen ja sopii meikkiin kuin meikkiin. Mahtaako tätä ikinä saada edes pannutettua? Riittoisuuteensa nähden siis hyvä sijoitus. Napin toinen pää on vaaleampi ja toimii highlighterinä.




Essenceltä on mukana The Blush -puna, jonka sävy on 30 Breathtaking. Sopivan neutraali persikka, joka ei ole liikaa oranssi, eikä pinkki. Tykkään.




Tällä hetkellä eniten käytämäni puna on ehdottomasti Hourglassin Ambient Lightning Blush sävyä Mood Exposure. Nyt kun noita sävyjä vertailee näin samaan postaukseen, eipä tuo hirveästi eroa muutamasta muusta tässä postauksessa esitellystä, vai mitä?




Viimeisenä vielä löytö varastojeni uumenista: Tarten minikokoinen High-Performance Naturals Amazonian Clay 12-Hour Blush. Sävy on nimeltään Quirky. Mistähän tilausboxista lienee joskus tullut...

Taas pysytään persikkaisissa sävyissä, mutta tämä on piirun verran pinkimpi. Pitääpä ottaa käyttöön.

Oliko näissä "sinun sävyjäsi"?

*****
Täällä on vielä yhdeksältä illallakin suorastaan aivot sulattava kuumuus. Päivällä käytiin yli +37 C:n lämpötilassa. Huh.

2 kommenttia:

  1. Minä käytän kylmiä sävyjä niin näistä ei nyt mikään ollut mieleen :) yksi korallisen punainen on nyt kesällä käytössä mutta kylmä sävy sopii mulle vaan paremmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo It Cosmeticsin puna on aika kylmä sävy, mutta se vaatii alleen paksun meikkivoiteen sillä muuten se korostaa helposti couperosaa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!