lauantai 17. elokuuta 2024

Toiset 2 x Chanel

Olihan minulla noita Chanelin tuoksuja muitakin kuin nuo aiemmin esitellyt (postaus niistä on luettavissa täällä). Tiedä sitten kuinka paljon niitä löytyy, kun varastojaan oikein tutkii... Chanel Chance Eau Tendreä on montakin pulloa, sen tiedän. Yksi niistä on mukanani täällä Saksassa.

Mutta asiaan. Ensimmäinan näistä kahdesta on Chanel Coco Mademoiselle.

Pakkaus on hiukan kärsinyt jossain vaiheessa...

Coco Mademoiselle on Olivier Polgen luomus, ja parfyymi lanseerattiin vuonna 2001 ja eau de toilette vuonna 2002. Tämä omani on Eau Privée, ja sen lanseerausvuosi on 2020, eli tuoreempi flankkeri.

Tämä huurrelasipulloon pakattu parfyymi on tehty yökäyttöä varten. Ei yökerhoja ja muita menoíltoja varten, vaan sänkyyn mennessä käytettäväksi.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Tuoksunuotit ovat yksinkertaiset. Kärjessä on mandariinia, joka syvenee ruusun ja jasmiinin avulla. Pohjatuoksussa on valkoista myskiä. Hyvin eroottinen kombo!


Alkuperäinen Chanel Chance lanseerattiin vuonna 2005 ja flankkeri Eau Tendre -flankkeri vuonna 2010. nenä tuoksun takana on Jacques Polge. Tuoksu on kukkais-hedelmäinen ja sen kärjessä on kvitteniä ja greippiä.

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Tuoksu syvenee hyasintilla ja jasmiinilla ja pohjatuoksussa on valkoista myskiä, iiristä, Virginian seetriä ja ambraa.

Tuoksu on makeahko ja iiriksen takia jopa puuterinen. Mausteisuus taittaa makeutta sopivasti.

Meillä eräs herrashenkilö lienee ihan koukuttunut tähön, sillä olen saanut useamman pullon näitä aina merkkipäivinäni 😍. Pidän toki tuoksusta itsekin. Hyasintti, iiris ja valkoinen myski kelpaavat aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!