keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Keskiviikkotohinoita

Kävin tänään hakemassa lisää omppuja ystävältäni, ja sitten kiirehdin takaisin Turkuun Daisy Ladies'in tiloihin, jossa kokoontui YK-naisten (UN Women) ryhmä, joka opettaa maahanmuuttajia lukemaan. Suunnittelimme syksyn toimintaa ja jaoimme syksyn opetustuntien vastuut. Siinä samassa tuli pähkäiltyä sitä, miten opettaa täysin luku- ja kirjoitustaidottomia opiskelijoita, joiden kanssa ei ole mitään yhteistä kieltä (kyllä, niitäkin on opetusryhmässä - samoin tasoerot ovat suuret!). Aikaa kuluikin siiinä sitten sen verran, etten sitten enää ehtinyt soittaa isännöitsijälle tuosta kylppäriasiasta.

Kävin kokouksesta tultuani ravintola Teinissä syömässä, koska koko päivä oli jaksettu muutaman tuoreen luumun ja veden voimalla. Tässä kuva päivän annoksesta, joka oli (leivittämätön) metsästäjänleike kanttarellikastikkeella (alla oli juuri sopivaksi höyrytettyjä kasviksia; alkuruokana oli kukkakaali-Aurajuustokeittoa ja Auraman perunalimppua kirnuvoilla  - ravintola suosii ns. lähiruokaa):


Nyt sitten kävi niin sanotusti munkki, ja ryhdyn töihin sen voimalla lopettaen porinat täällä tällä kertaa näin lyhyeen.

Huomatkaa, mikä koko! Vasemman käteni peukalonkynsi näkyy vasemmalla vihreänä pitelemässä leivonnaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!