perjantai 14. syyskuuta 2012

Päivän pikaeväät


Päivän pikalounas: Pussillinen pakasteparsakaalta ja muutama pakastelihapulla paistettuna Rainbow'n valmiissa valkosipulivoissa.
Illallisen tykötarpeet, fetajuustoa ja vesimelonia, jossa ei ole juurikaan häiritseviä isoja siemeniä.


Näistä tuli vesimeloni"voileipiä", jotka tarjoiltiin oliiviöljyyn ja balsamiviinietikkaan dipattuina. Balsamico oli valitettavasti suihkepullossa, joten se hiukan "tahrasti", kun sen olisi voinut laittaa lautasella lainehtivaan oliiviöljyyn sievinä lammikoina tai pisaroina.


Kannattaa käyttää voimakasta juustoa (feta, vuohenjuustot esimerkiksi) ja voimakasta oliiviöljyä. Äläkä yritä syödä käsin niinkuin minä kiireissäni tein!
Hiukan kokeilin myös neliön mallia... Tähän voisi ripsutella päälle vielä jotakin tuoretta yrttiä. Fetan kanssa voisi minttu olla hyvä. Tai itse asiassa varmaan miltei mikä tahansa sopisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!