keskiviikko 29. toukokuuta 2013

BB- ja babypuutereita

Mainitsin jokin aika takaperin saaneeni pahan aknen uudesta lääkkeestäni, ja sain sen kyllä nopeasti tainnutettua kun lääke lopetettiin ja käytin naamalleni kaukaisilta idän mailta ostamiani BB-puutereita.

Shiseido Medicated Baby Powder.
Niin tai Shiseidon vauvan puuteria. Tämä on yksi sellainen erikoisuus, jota en ihan ymmärrä. Yhteistä tällä on BB-puuterien kanssa se, että ne ovat nimenomaan "medicated", eli sisältävät yleensä ihoa hoitavien aineitten lisäksi triklosaania, joka on siis antibakteerinen aine.


Natriv BB Oil Control Powder.
Ei siis ole ihme, että bakteerien resistentit kannat yleistyvät.

Näitä puutereita jon vähän jokaisella merkillä tuolla kaukoidän maissa. Itse asiassa olen todennut nämä reissussa ihan käteviksikin. Niillä lähtevät näpyt naamasta, niitä voi laittaa nirhaumiin tulehduksen estämiseksi ja niitä kun ripsuttelee kainaloihin niin on hienhajukin estetty hyvin.

Naamalla ne tietty hillitsevät myös ihon kiiltelyä, mutta ihan jokapäiväiseen ja ympärivuotiseen käyttöön en näitä ehkä suosittelisi. Reissussa käytän itse, ja niinpä näitä jo onkin aika kokoelma.

Mistine Pink Magic with Sakura Extract.
Yhdellä putelilla siis pärjää reissussa aika pitkälle ja se menee kätevästi käsimatkatavaroissa  - onhan se puuterimaista.

Väriltään nuo kaikki ovat läpikuultavan vaaleita. Shiseido näyttääkin valkoiselta, Natriv taas on hennon  vaalean ihonväristä ja Mistinen tuote hiukan pinkihtävämpää, mutta mikään ei kakkuunnu naamalle tai muuta allaolevan meikin väriä. Oikein hyviä kaikki, ja mikä pääasia  - hävittivät sen inhan aknen naamaltani alta aikayksikön kuivattamatta ihoa. Se on jo jotakin se.

6 kommenttia:

 1. Kuulostavat kivoilta puutereilta. Mutta mulla olis nyt ihan toisenlainen kysymys; tunnetko tällaista sarjaa jota katselin eilen apteekissa:
  http://www.apteekkishop.fi/Kosmetiikkasarjat/V10-PLUS-SEERUMIT
  Enkä vain katsellut vaan päädyin ostamaan kuorintavoiteen. Kokeilin sitä nyt eka kertaa ja iho tuntuu aika ihanalta. Tuubissa lukee ettei siinä ole rakeita mutta ettei se ole kemiallinenkaan kuorinta. Mikä se sitten muka mahtaa olla? - Voide oli geelimäistä ja se piti levittää iholle, jättää siihen 5 sekunniksi ja sitten pyöritellä sormenpäillä. Kuollut ihosolukko irtoaa rakeina. Niin tosiaan kävi (jotain ainakin irtosi, kai se sitten oli kuollutta ihoa). Tuotteesta tuli mieleen ne "sukat" mihin laitetaan jalka kuoriintumaan (hedelmähapotko siinä vaikuttivat? Muistan että olet kirjoittanut aiheesta), vaikka en tiedä onko niillä mitään yhteistä.

  Oli aikas tyyris mun kukkarolle tuo kuorintavoide (niinkuin kaikki apteekkikosmetiikka pakkaa olemaan). Sinä tietysti heti tiedät jonkun nettikaupan josta sitä saa tyyliin viidellä sentillä :)

  VastaaPoista
 2. Yokota lab: V 10 Plus Water base peeling (Rice bran extract & seaweed extract)

  VastaaPoista
 3. Olipa vaikea löytää lafkan kotisivuja, en onnistunut googlettamalla mutta sitten huomasin että tuubin kyljessä on osoite. Tässä on se mun puteli:
  http://www.v10plus.co.jp/products/special-care/v-10-plus-water-base-peeling

  VastaaPoista
 4. Siellä oli näköjään lista suomalaisistakin jälleenmyyjistä. Sarja ei ole minulle tuttu, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 5. Okei! Täytyypä katsoa saisiko tuota yhtään edullisemmin jostain muualta. Kuorintageeli oli tosiaan hyvän tuntuista, ja naama tuntuu nyt ihanan siloiselta. - Myllyn apteekissa oli myös seerumeita hyvä valikoima, siellä voi käydä niitä hypistelemässä, en tosin huomannut oliko testereitä.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!