perjantai 7. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 29 viikkoa takana

Noniin, monta viikkoa tässä menikin ennenkuin taas pääsi takaisin normaaliin liikuntarytmiin. Tämä oli itse asiassa monellakin tavalla jännä viikko.

Maanantaina oli  - niinkuin aina  - käynnistysongelmia, mutta salille mentiin ja kaikki laitteet vedettiin läpi + hiukan huiskimista punttien kanssa. Tarkkasilmäisimmät hoksaavat nyt, että eikös maanantain pitänyt olla aerobisen päivä. Just niin, mutta siirsinkin sen tiistaihin. Silloin tunti kuntopyörää meni oikeastaan aikamoisella teholla ja sujui kuin leikki. En tiedä sitten johtuuko tästä vai ei. Jokatapauksessa tuo SHOCK toimii paremmin kuin iHerbistä tilatut vastaavat juomajauheet. On kyllä eri koostumuskin, ihan vastaavaa ei muualta näytä löytyvän.

Tässä kuvassa näkyvä mustikka on muuten ihan hirveän makuista, mutta yökkäysten säestyksellä meni kyllä alas. Nyt on käytössä veriappelsiinin makuinen, joka on ihan OK maultaan. Sanonpa vielä, että ei, en saa mitään tästä "mainostuksesta".

Keskiviikkona taas salitreeniä ja painotus alaraajoissa ja torstaina taas tunti kuntopyörää, hiukan tuli perskannikat kipeiksi.

Mutta sitten viikon kohokohta tänään! Olin jo jonkin aikaa ihmetellyt salilla mainostettavan uutta liikuntamuotoa, jonka nimi alkoi F:llä. Ajattelin vähän googletella siitä lisää, mutta aina kun pääsin autoon saakka, unohdin koko sanan.

Futsi? Futris? Futsal? Ei, Futsal on ihan jotakin muuta. FUSTRA! Hitsi että onkin vaikea sana muistaa…

Maanantaina oli muutenkin personal trainerin kanssa tapaaminen, ja hän kertoi tuosta kummajaisesta hiukan lisää. Salilla oli tarjolla introtunti Fustraa 25 eurolla. No se buukattiin!

Kuva: Fit-lehti.

Siinä sitten PT:n kanssa tunti väännettiin, ja oikeastaan tuntui kuin ei olisi tehnyt mitään kovin raskasta, mutta hiki roiskui! Täällä lisää Fustrasta.

Täytyy kyllä sanoa, että isoilla ja syvillä lihaksilla teetettiin kuitenkin töitä ja kovin, ainakin nyt tuntuu koko kropassa (pitää vielä hiukan venytellä). Suosittelen kokeilemaan.

MTV:n Huomenta Suomi - lähetyksessä viikolla esiteltiin Fustraa TV:ssä, katsokaapa vaan Hanna Sumarin sikspäkkiä, joka on hankittu vuoden harjoittelulla! Linkki videoon tässä.

Olen huomannut muuten, että ryhtini ja liikkumiseni on parantunut tämän liikuntaharrastuksen myötä. Kävely on jotenkin "notkeampaa" (hassu sana kuitenkin käyttää tässä yhteydessä). Fustratunnilla huomasin kuitenkin, että ongelmapaikkoja ovat lapaluun seutu ja osin hartiat ja alaselkä. Niitä pitää vielä viilata. PT tekee uuden ohjelman, joka harjoitellaan kuun lopussa yhdessä, joten taas on menty yksi pykälä asiassa eteenpäin! Kunhan vaan oppisin tykkäämään tuosta aerobisesta. Miten ihmeessä olin joskus 80-luvulla niin aerobic-hullu, kun se(kään) ei nyt maistu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!