perjantai 28. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 32 viikkoa takana

Tänään onkin huhkittu salilla koko iltapäivä, sain nimittäin personal trainerilta uuden saliohjelman ja hän treenasi sen läpi kanssani. Täytyy sanoa, että olinkin jo hiukan leipiintynyt vanhaan laitteiden kiertämiseen.


Viikon kaksi aerobista säilyvät ennallaan, MUTTA uutena asiana tuli 30 minuutin lämmittely (crossari, juoksumatto, pyörä  - väline vapaavalintainen, eli jatkan sen pahuksen fillarin kanssa todnäk). Lihaskuntoharjoituksen keskellä on 10 minuuttia crossaria (onneksi ei enempää) ja tietty lopuksi 10-15 minuuttia taas samalla tavalla kuin lämmitellessä.

Lihasryhmät käydään harjoituksessa läpi niin, ettei kiertoharjoittelua laitteelta laitteelle sallita, vaan lihasryhmät kulutetaan sarjoilla loppuun yksi kerrallaan. Huhhuh!

Treenin loppupuoli on Fustran tapaista liikuntaa, siis crossarin jälkeen. Eikä siis sekään mitään kovin kevyttä.

Nyt ei vielä tunnu missään, mutta arvaanpa, että joku varmaankin sunnuntaina valittaa kolotusta joka puolella….

Paino on muuten romahtanut 10 kiloa, nyt kun muistin vihdoin ja viimein itseni punnita. Sinänsä hiukan huolestuttavaa, koska tarkoitus on kasvattaa lihasta.

Nyt tähtäin on naisten kuntovitoselle toukokuussa, Ladybirdseillä kun on oma joukkue, joten en oikein voinut olla ilmoittautumatta mukaan :)

Royal Ascotissakin kesäkuussa olisi kiva olla hiukan timmimmässä kunnossa. Järjestin sinne mukaan myös opiskeluaikaisen kämppikseni, jonka mukaan "nyt ovat suurimmat huolenaiheet hattu ja kroppa".

Minä taidan nyt lähinnä murehtia sitä hattua. Todennäköisesti ystäväporukalla valitsemme (meitä on 5 menossa) sellaisen teeman, että jokaisella on hatussaan eri kukka. Olemme siis "kukkakimppu".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!