torstai 5. kesäkuuta 2014

BCDation

Mitä tapahtuu kun yhdistetään BB-voide ja CC-voide  meikkivoiteen kanssa? No tietenkin BCDation, joka on yhdistelmä näiden kaikkien ominaisuuksia.

Tonymoly ehti saada omansa jokin aika takaperin markkinoille. Voiteessa on kaksi eri sävyä, joista no 1 todella vaalea.

Muistin virkistämiseksi täällä on lyhyesti BB- ja CC-voiteista. Ja meikkivoiteen tarkoitus on kaiketi antaa kasvoille tasainen pohja, eli siis tasoittaa ihon väri ja ehkä myös elävöittää sitä ja kätkeä juonteitakin joissain tapauksissa.

Tässä on testattu kämmenselälle tummempaa sävyä numero 2, joka sekin on päivettyneelle iholleni ihan liian vaalea, ainakin näin kesällä. Voisin sanoa, etttä ns. "kalkkilaivan kapteenit" varmaan löytävät molemmista sävyistä mieleisensä, ja peittävyyskin on hyvä, eli ei sitä tarvitse kuin pieni tippa naamalle, tässäkin kämmenselällä sitä on ihan liian paljon.





Erittäin tasainen ja kivannäköinen pohja tuosta kyllä tulee! Nyt en tosin edes ajatellut kuvaavani sitä kasvoillani, sillä tällä naamalla noin vaalea näyttäisi äärimmäisen hassulta.

Verdict: Käyttäisin kyllä, sillä se tuntui pysyvänkin hyvin kämmenselällä kun sitä pois hankasin. Siis käyttäisin - jos siitä suinkin olisi tummempia sävyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!