sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Malu Wilz Oil Control Treatment

Naaman kiiltely on aika kamalan näköistä, niinpä minulla onkin aikamoinen kokoelma kaikenlaista kokeilua sitä vastaan. Tuorein testaus on Malu Wilzin voiteella, joka on lojunut jo jonkin aikaa laatikossani odottamassa korkkausta.

En olisi muuten vielä tuubia avannut, mutta satuin tarttumaan siihen hiukan kovakouraisesti ja tuubinmokoma rapsahti halki. Merkillistä. Eikä minulla tietenkään ole enää kuittia tallella, että voisi mennä Sokokselle valittamaan asiasta. Enkä tosin ihan tarkkaan edes muista, mistä sen ostin.

Hajonnut tuubipahanen, jonka laitoin Minigrip-pussiin odottelemaan kunnes löydän tyhjän purkin, mihin sisälmykset voi siirtää.
Tuotekuvaus:

“Nauti ihostasi” – tämä on tunnuslause, jonka myötä MALU WILZ esittelee Young Care -hoitotuotteet huolehtimaan nuoren ihon hyvinvoinnista. MALU WILZ OIl Control Treatment on öljytön emulsio, joka antaa kasvojen iholle puhtaan raikkaan tunteen. Emulsioon valikoidut vitamiinit tasapainottavat talineritystä, sekä ehkäisevät ihoa epäpuhtauksilta ja tulehduksilta yhdessä Neem-öljyn kanssa. Ihosi ei enää kiillä, vaan näyttää kuulaalta ja täydellisen hoidetulta. Tuoteinfo: Kevyt, kosteuttava erikoishoitoemulsio nuorelle iholle ja ongelmaiholle. Levitä iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Vältä silmänympärysihoa.

...ja kyllähän tämä pelittääkin hyvin. Laitoin sitä iholleni meikkivoiteen alle, ja kovin mattana näkyi naama pysyvän tunteja. Mikä on aikamoinen ihme.

Hiukan jo huolestuin, että mahtaakohan tämä olla liian kuivattava aikuiselle sekaiholle, mutta ehkä ei. INCI-listassa on Neem-öljyä, allantoinia, B3-, B6-, H- ja E-vitamiinia, mikä kuulostaa hyvältä. Aiemmin Puolasta ostamani Soraya-merkkinen sekaihon voide sisälsi myös näitä B-vitamiineja ja sopi sekaiholleni oikein hyvin.

Sanoisin, että tämä Malu Witzin voidekin pääsee siihen joukkoon, joka saa kehuni ja saatan ostaa toistekin, jahka tämän saan käytettyä loppuun. Sarjaa saa Sokoksilta, ja hinta tällä voiteella näyttää olevan vain 11,50 euroa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!