keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Vielä Royal Ascotista

Juttu Ascotista ei lopu vieläkään, eli pysykäähän kuulolla! Tänään hattumaakariystävämme ilmoitti minun keskivartaloni olevan Royal Ascot 2014 Style Highlighteissä! OMG! Linkki tässä ja kuva alla.


Aika kökkö kuva, mutta en todellakaan huomannut, että joku paparazzi zoomaa vyötäisiäni, jos olisin hoksannut, olisin posettanut paremmin!

No, ensi kerralla tiedetään, että pitää osta posettaa kun mennään sisään Royal Enclosureen, sillä portin edessä on lukuisa määrä median edustajia. Tässä vaiheessa opiskeluaikainen kämppikseni, jonka oli puhunut mukaamme, kaiveli rintsikoitaan kädet olkapäitä myöten pukunsa sisällä, heh. Minulla taas oli huono ryhti koko ajan, fustrasta huolimatta  - ensi kerralla ryhdikkäänä!

Takaisin tulimme kikattaen. Luulimme muun seurueen häippäisseen Ritziin shampanjalle, ja puolikuoliaana uuvahduksissa otimme junan Richmondiin ja siitä tuubin kotiin. Pienen matkan tuubiasemalta kotiin kruunasi hillitön kikatus, koska ex-kämppiksen stay-upit valahtivat nilkkoihin.

Tuhlaajatyttöjen kotiinpaluu! Jos ei kännyn patteri olisi ollut flat, siitä olisi tullut hyvä loppuhuipennus tähän blogiinkin.


3 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele paparazzin zoomausta; tuo laukkusi on kerrassaan kadehdittavan upea!

    VastaaPoista
  2. Tykkään siitä todella paljon itsekin! Hyvä ostos! Mietin, jos sitä voisi käyttää ensi vuonnakin, aiomme osallistua ensi vuonna kahtena päivänä, avajaispäivänä ja ladies' dayna.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!