perjantai 6. kesäkuuta 2014

Livbox kesäkuu 2014

Livox tuli taas tänään, ja nyt kyllä täytyy sanoa, että koko tilauskauteni aikana tämä boxi on se tähän mennessä vähiten innostava. Löytyy siihen tietty hyviä syitäkin. Noita pesukukkia meillä pyörii joka puolella, salilla oli koko viime kesän jaossa noita BICin höyliä ja juuri olleessa naisten juoksutapahtumassa jaettiin noita Nivean pesuvoiteita. En muutenkaan kovin pidä pesuvoiteista.



Jalkojen kovettumien pehmittäjäseerumia kyllä tarvitaan (säikähdin hiukan ensin, että sieltä tulee niitä kuorintalaastareita, joista olen aiemmin kirjoittanut ja jotka ovat aika surkeita siksi, etteivät ne pysy jaloissa ellei sitten ole koko ajan vuoteenomana, mutta silloin tuskin kovettumiakaan pahemmin olisi).

Kuorintavoiteessa näkyy olevan karheita partikkeleita, joten herkkäihoisen kannattaa jättää tämä tuote kokeilematta, eli menee siis jakoon minun osaltani.

Rimmelin huulilakka vaikuttaa Hansaplastin seerumin lisäksi ainoalta käyttökelpoiselta, paitsi että väri on shokkipinkki (fuksia), joka ei ehkä ole syksyn väriselle punapäälle se paras.

Eli: Plääh koko tämän kuun boxille.

PS: Niin, olihan siellä Viaplayn alennuskuponkikin, mutta mitäpä minä silläkään, olen kuitenkin koko kesän Lontoossa.

5 kommenttia:

  1. Harmi että petyit noin paljon boxiin.Omaa odotellen =)

    VastaaPoista
  2. Olenpa iloinen, että sain sen jalkaseerumin, enkä kuorinta-ainetta, joka näkyi olleen joidenkin boxeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin hoksasin vasta nyt että sulla oli seerumi eikä kuorinta

      Poista
  3. Salilla oli TAAS jaossa noita ihan samoja höyliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne kyllä kelpas höylä viiminen vetelee loppuja.Aika kiva että teän salilla jaetaan.Tosin ite en käy salilla niin saattaa kai niitä olla muuallaki.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!