lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pika-arvonta

Etsy on aika mielenkiintoinen nettisaitti. Sieltä voi löytää esimerkiksi käsintehtyä kosmetiikkaa, kuten tuossa linkissä kaupan olevia kynsilakkoja.

"Blooming" Spring Flower Butterfly Pink Aqua Indie Handmade Glitter Nail Polish


Ostin tällaista ihanan hipahtavaa lakkaa kaksi 5 ml:n pulloa, ja toisella niistä ajattelin ilahduttaa vakiolukijoittani. Kerro kommenttikentässä mielipiteesi blogistani ja myös kaikki kehitysideat ovat tervetulleita! Kerro myös mitä kautta luet blogiani ja jätä e-mail -osoitteesi.

Pullo arvotaan kaikkien ensi maanantaihin (9.6.) mennessä osallistuneitten kesken. Voittajan on ilmoittauduttava heti tiistain aikana, että saan palkinnon postiin ennenkuin katoan "maisemista" kesäksi.


11 kommenttia:

  1. Tykkään blogista koska esittelet monesti erikoisia tuotteita,joista ei varmaan muuten tulis luettua
    Seuraan bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi

    Ihana arvonta =)

    VastaaPoista
  2. Laitan tähän muuten mukaan kaikenlaisia näytteitä, niitä kun on kerääntynyt työmatkoilta Aasiaan...

    VastaaPoista
  3. Esittelet täällä kaikenlaisia jänniä juttuja :) Luen bloggerin kautta. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  4. mulla on ollut tämä blogi jo jonki aikaa kirjanmerkeissä mutta nyt liityin myös bloggerissa ja nimimerkillä immee :) eniten tykkään kaikista kosmetiikkajutuista ja esittelemistäsi erikoisuuksista. emja(a)live.fi

    VastaaPoista
  5. oon lukenu jo jonki aikaa kirjanmerkin kautta mutta nyt liityin myös bloggerissa nimimerkillä immee. Eniten tykkään kosmetiikkajutuista ja erikoisuuksista : ) emja(a)live.fi

    VastaaPoista
  6. Mielenkiintoinen, monipuolinen ja persoonallinen blogi. Mukavaa vaihtelua tulee kansainvälisyydestä.
    funkyandfifty (at) ymail.com

    VastaaPoista
  7. Apua, maanantaihin menneessä. Eikö enää nyt maanantaina ehdi?

    No, kiva blogi kuitenkin, vaikken arvontaan enää pääsisikään. Eniten minua kiinnostaisi otsikossa mainittu johtajuus ja sitten tuo urheilupuoli. Uusimmasta kirjoituksesta jäin kaipaamaan kuvaa Ellos-mekosta päälläsi. Olisi kiva nähdä miltä tuon mallinen mekko näyttäisi meidän ikäisen päällä =) .
    Olen ollut lukijana joitakin kuukausia ja luen ihan ilman mitään välittäjää kutten Blogger tmv. Blogisi on koneellani kirjanmerkeissä ja siitä sitten sujahdan katsomaan.

    T: Päivikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantaita vielä riittää hiukan aikaa, joten olet mukana. Olisi varmaan pitänyt sanoa, että maanantain loppuun mennessä, mutta arvelin sen riittävän kun ilmaisen, että voittajan on ilmoittauduttava heti tiistain aikana (joten siis osallistuminen ennen sitä). Arvonta on kohta!

      Poista
  8. Siilille lähteepi tämä kynsilakka, laitathan osoitetietosi minulle s-postiin (dzinni@europe.com). Onnea voittajalle ja olkaahan taas kuulolla, milloin jotakin kivaa on luvassa (ja muutenkin!)!

    VastaaPoista
  9. Voittaja ei ole ilmoittautunut, joten nyt lakan saa ensimmäinen s-postiini osoitetietonsa ilmoittautunut, jos ilmoittautuu tunnnin sisällä, sillä lähden postiin 12.30.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!