keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Blur, blur, blur....

Huomasin muuten, että joulukalenteripostaukset loppuivat joulunaluskiireissä kesken, mutta ei se mitään, tätä esittelemättä jäänyttä voidetta on nyt sitten koekäytettykin ansiokkaasti.



Näiltä "hämärrysvoiteilta" ei ole viime aikoina voinut välttyä, sillä niitä alkaa olla sarjalla kuin sarjalla. Kaikista eniten inhoan niitä, jotka ovat naamalla kuin kittiä, paksua silikonipitoista massaa. Tämä ei tunnu ollenkaan sellaiselle, vaan on ohutta ja levittyykin hyvin.

Silikoneilta ei ole silti vältytty, vaan INCI näyttää seuraavanlaiselta:

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Isohexadecane, Alcohol Denat., Sorbitol, Dipropylene Glycol, Synthetic Wax, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone/Peg-10 Dimethicone, Dimethicone/Peg-10-15 Crosspolymer, Silica (Nano), Algae, Triethanolamine, Dimethicone/Polyglyceryin-3, Crosspolymer, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Extract, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Nylon-12, Disodium Edta, Propylene Carbonate, Hydroxyethylpiperazine Ethane, Sulfonic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitreoscilla Ferment, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valyglycine, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Polysilicone, Tocopherol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77891, Mica, Parfum.

Plussaa tietty parabeenien puutteesta, mutta siltikin: alkoholia ja noita inhoamiani silikoneja. Adenosiinia, joka on anti-inflammatorinen aine  - mutta se taitaakin olla sitten ainoa, jota en veden lisäksi moiti.

Onhan siinä toki puhtaaksi järveksi mainitusta Klamath-järven sinisestä levästä uutettua tehoainetta (FLOS-aquae  -uute, "sininen retinoli"), josta sarjan nimikin kertoo.

"Kliinisesti tutkittuja" tuloksia mainostetaan:

In 7 seconds, your features are softened and irregularities melt under your fingers
- Skin looks smoother for 97% of women¹
- Overall skin appearance looks improved for 97% of women¹

In 7 days, visible accumulated damage looks as repaired : smoothed wrinkles, lifted features, radiant youthful look.
- Skin feels suppler for 92% of women²
- Skin looks plumped for 80% of women²

¹ Self assessments, 42 Caucasian women, immediate effects
² Self assessments, 60 Caucasian women

Kuten lienen aiemminkin todennut, en oikein usko moisiin pieniin otantoihin ja sokkoutuksen kautta tapahtumattoman vertailun arviointiin, varsinkaan, kun se on tehty itsearviointina, vailla mitään tieteellisesti luotettavampaa metodia, mutta uskokoon, ken haluaa.

En nyt ihan teilaa tätä voidetta, kyllähän se on ihan OK meikinalusvoiteeksi, mutta en nyt ihan kärkipäähän sitä laita omalla listallani. Esittelen hiukan toisessa postauksessa jotakin hiukan parempaa :)

Hintaa tälle "ihmevoiteelle" on esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa 73 €/50 ml. Voide kannattaa taputella kasvoille mieluummin kuin hieroa ihoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!