lauantai 17. tammikuuta 2015

Lentokentällä - osa 2

Vielä tästä syksyisestä oleilusta Arlandsn kentällä. Kävinpä ekaa kertaa sellaisessa myymälässä, josta olen kuullut ja jonka ohi olen aina kävellyt sen kummemmin kiinnostumatta.



Kyseessä oli siis Victoria's Secret. Kävelin monta kertaa ohi ja sitten ajattelin, että poikkeanpa kuitenkin. Paljon puhuttu alusasuvalikoima ei ollut kovinkaan merkillinen, mutta eksyin sitten kosmetiikkahyllyille ja olin jo poistua ostamatta mitään, kun asiakkaita sisään pyydystelevä myyjätäs mainitsi nyt olevan tarjouksen kausituoksuista, eli kun ostaa kolme, saa saman verran ilmaiseksi, eikä näiden siis tarvitse olla edes samoja.

Siis takaisin tuoksuhyllylle, olinkin sieltä jo aiemmin bongannut erittäin miellyttävän tuoksun, jonka nimi oli "Amber Romance". Ihanan vaniljainen tuoksu, jossa on crème anglaisea (resepti linkissä), mustaa kirsikkaa, vaniljaa ja santelipuuta. No, se meni koriin ihan ensimmäisenä.



Muita ostamiani olivat punaisessa pakkauksessaan "Pure Seduction", jossa on melonia, luumua ja freesiaa. Pinkissä pakkauksessa on "Sheer Love", jossa liljoja, puuvillankukkaa, kamomillaa ja aloe veraa. Violetissa pakkauksessa on "Love Spell", jossa on persikkaa, kirsikankukkaa ja valkoista jasmiinia. Tarkkanäköisimmät huomaavat, että tässä on vasta neljä tuoksua, mutta juuri niin monta erilaista ostin ja osa meni joulupukin konttiin.

Kaikenkaikkiaan näissä tuoksuissa oli aika laimea pysyvyys, ainakin jos vertaa hiukan vastaaviin esimerkiksi Bath & Body Worksin tuoksuihin. En usko ostavani toista kertaa.

Quesadilloja.

Churroja.






Loppu odotteluaika kuluikin sitten tavanomaisella loungekierroksella ja syömässäkin kävin (ja söin myös loungessa aikani kuluksi...). Ei mitään erityistä :)

Kuinka moni on ihastunut Victoria's Secretin tuotteisiin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!